Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30.08.2013, 11:54   #1 (permalink)
KaRaqiZz
BaHaRamaZaN

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Göz çevresi kırışıklıklarına maskeler

Göz çevresi kırışıklıklarına maskeler


Göz çevresi maskesi,kırışıklıklar için amske,kırışıklık maskesi,maske tarifleri,kırışıklıklara tavsiyeler






Göz çevresi kırışıklıklarına maske hazırlayarak dur diyebilirsiniz. Göz çevresi kırışıklıklarına herkes maruz kalabilir. Göz çevresi kırışıklıklarına sadece yaş itibariyle belli bir kesimin maruz kaldığını düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Özellikle kadınlar, göz çevresi kırışıklıklarına daha çok dikkat etmektedirler. Göz çevresi kırışıklıklarına Suna Dumankaya’nın önerdiği maske tarifleriyle cilt güzelliğinize güzellik katabilirsiniz.


Vücudumuzun diğer bölgelerindeki cilde oranla yedi kat daha ince ve hassas olan göz çevremiz, kırıştığında yaşlılık belirtilerini gösteren en önemli yerdir. Bu nedenle göz çevresi bakımı oldukça önemlidir. Göz çevresindeki kırışıklar ile göz altı kırışıklarını önlemek ve oluşmuş kırışıklıkların tedavisi için bitkisel tedavi yöntemlerini bu içeriğimizle sizlere sunuyoruz.

Göz çevresi kırışıkları için bitkisel bakım ve bitkisel yağlar hakkında Suna Dumankaya’nın tavsiyelerini detaylarıyla aşağıda bulabileceksiniz. Ayrıca kırışıklık giderici maske tarifleri, göz çevresi kürü ve gözaltı kırışıklık kürü, göz altı kırışıklığına ne iyi gelir sorularının cevaplarını okuduğunuzda basit tarifleri kolayca hazırlayabileceksiniz.

Göz çevresi insanın yaşını ortaya koyan en önemli görüntüdür. Göz çevresinde oluşan kırışıklıkların önlenebilmesi bitkisel olarak mümkündür. Ünlü Herbalist Suna Dumankaya’dan göz çevresinin kırışmaması için öneriler aşağıdadır. Oluşan göz çevresi kırışıklıklarını da aynı yöntemlerle gidermenin mümkün olduğunu belirten Suna Dumankaya, önerilerine dikkatle uyanların bu sorunların ortadan kalkacağını belirtti.

Göz çevresindeki kırışıklıkların önlenmesi ve yeniden oluşmaması için Ünlü Herbalist Suna Dumankaya’dan çok özel öneriler burada. Hazırlanması ve uygulanması çok basit ve sonucu mükemmel göz çevresi kırışıklıklarını önleme önerileri şu şekildedir.

İlk Öneri:

Göz çevresinin kırışmaması için bir elmayı rendeleyip, bununla kompres yapın.

İkinci Öneri:

200 gramarpa tanesi alın, bir litre suda haşlayın ve süzün. Haşlama suyu ile tüm yüzünüze kompres uygulayın. Haftada üç kez bunu tekrarlayın.

__________________
Aşk der ki sana: Yolumdaysan başım feda yoluna; ama bil ki senin de başını isterim yoluma. Kahır, kapris gelecekse senden amenna! Ama ayağına diken batarsa yolumda ah edip vahlanma!...
Aşk bilek gücü değil “YÜREKTİR”! Yüreğin yetmiyorsa düşme yollara!…

Konu EbruLi tarafından (10.02.2016 Saat 16:49 ) değiştirilmiştir. Sebep: içerik düzenlendi.
KaRaqiZz isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla