Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31.08.2013, 16:36   #1 (permalink)
Ela
Boşver gitsin...

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Başak Burcunuzun Tüm Özellikleri


Başak Burcunun Tüm Özellikleri







Başak Burcunun Güçlü Yönleri:
- Analitik
- Dikkatli
- Yardımsever
- Güvenilir
- Titiz

Başak Burcunun Zayıf Yönleri:
- Kuşkucu
- Detaycı
- Katı
- Soğuk
- Müdahaleci

Başak Burcu ve Bağımsızlık:
Başak Burcu son derece bağımsız bir burçtur. Zekalarını kullanmak ve iş bitirmek konusunda tam bir yetkinliğe sahiptirler. Buna rağmen dar görüşlülükleri nedeni ile yaratıcılıklarını köreltebilir ve sıradan rutin yaşamlar yaşayabilirler. Geçmişe çok fazla takılabilir ve durumları karmaşıklaştırabilirler, bu da onların gelişme yeteneklerini sınırlayıp kendi kafalarını karıştırmalarına neden olabilir. Başaklar karmaşık durumlarda bağımsız olabilirler; ama daha az gelişme göstermiş olanları, eğer daha başarılı olmaları için yardım eden biri yoksa zorluk çekeceklerdir ve kendileri hakkında çok hassas olmayabilirler.
Başak Burcu ve Arkadaşlık:
İnsanlar Başaklara bir arkadaş olarak saygı duyarlar; çünkü onlar doğru düşünen ve problemleri mantıklı bir biçimde çözen kişilerdir. Dürüst, sadık ve kararlıdırlar. Bazı insanlar onları soğuk ya da duygusuz bulabilirler; çünkü onlar duyguları ya da hisleri ile değil zihinleri ile yaşarlar. Bir Başak Burcu arkadaşı sıkıştırmak zor olabilir; çünkü onlar kolayca reddetme yöntemine başvurabilirler. İnsanların asıl duygularını görebilen biri Başak Burcunun hangi durumlarda iyi olmadığını fark edecektir, ama onları bu gerçekle yüzleştirirse, onlar bunun hakkında konuşmaktansa sessiz kalmayı tercih edeceklerdir. Bir Başak Burcu arkadaş size açılmadıkça, onunla aranızdaki duygusal mesafeyi korumanız en iyisidir. Başaklar bir arkadaşlarının hayatını analiz ve kontrol etmeyi deneyebilirler ama bu tamamen kontrol etmek uğruna yapılmış bir şey olmayacaktır, onlar sadece arkadaşlarının hayatlarını daha iyi hale getirecekleri düşüncesine sahiptirler. Başak Burcu arkadaşınıza karşı sabırlı olun ve önerilerinin sadece sizin yaşamınızı daha iyi hale getirme amacı taşıdığını bilin.
Başak Burcu ve İş:
Başaklar çok zekidirler, müthiş bir hafızaya ve oldukça çözüme odaklı bir zihne sahiptirler. Bu, onları dedektiflik ve araştırmacılık gibi konularda çok yetenekli kılar. Ayrıca, bir insanın duygularının derinliklerine inme yeteneğine sahiptirler ve çoğu zaman insanların içini görebilir ve onların dürtülerinin neler olduğu saptayabilirler. Bu, onların çok iyi polisler ve sorgulayıcılar olmalarını sağlar. Başaklar sorun çözme konusunda çok iyidirler, bu en iyi yaptıkları şeydir. Bir sorunla karşılaştıklarında parçaları tek tek toplayıp onları uygun bir biçimde bir araya getirirler. Mantıksal düşünen insanlardır ve diğer insanların anlaşmazlıklarını çözüp onları uzlaşma için uygun bir zemine çekme konusunda çok iyidirler. Üst düzey özellikler gerektiren tüm işler ki bu çok uzun bir listedir, Başak için mükemmeldir. Onlar dünyayı düzene sokarlar.
Başak Burcu Mizacı:
Bir Başak Burcunun, bir soruna ya da bir tatil fikrine atılmadan ve bu konuda bir karara varmadan önce tüm unsurları analiz etmesi ve tüm detayları bilmesi gerekir. Bu onların tereddütlü ve yavaş düşünen biri gibi görünmelerine neden olur. Başak Burcunun algısı, başka hiçbir burçta olmadığı kadar, onun gerçekliğidir. İnandıkları şeyler, aynı zamanda, gerçekleşecek şeylerdir, eğer yaşama karşı olumsuz bir bakış açıları varsa her şey onlara olumsuz görünecektir ve son derece huysuz ve yabancılaşmış olacaklardır. Eğer olumlu olurlarsa, aynı olaylar olumlu bir şekilde meydana gelecektir ve keyifli, dengeli bir insan olacaklardır. Bir Başak Burcunun zihni çok güçlü bir zihindir, hayatlarında mutlu ve başarılı olmak için uygun tutumlara sahip olmalıdırlar. Bir Başak Burcunun duyguları ile bağlantılı olmaya ihtiyacı vardır, bu onların genellikle soğuk ve yabacılaşmış görünmelerinin nedenidir. İnkâr etme yolunu izlemeye son derece meyillidirler. Öyle olmasa bile iyi olduklarını ve her şeyin yolunda olduğunu söyleyeceklerdir. Bu kolay bir kaçış yoludur, Başak Burcunun hoşlanmadığı tek şey kendi duygularını analiz etmektir, her şeyin yolunda olduğunu bahane etmek, duygularına yakından bakmamak için iyi bir savunma mekanizmasıdır. Başak Burcu öngörülemeyen ve bazen de tutarsız olan bir mizaca sahiptir.
Başak Burcunun Derinlikleri:
Zihinsel olarak organize olmaya ihtiyaç duyarlar, çevrelerindekileri organize etmekte zorluk çektikleri için bazen tüm enerjilerini kendi zihinlerini organize ederek elde ederler. Kolaylıkla bir sorunun derinliklerine bakabilir ve ne düşündüklerini analiz edebilirler. Başak hırslıdır ve her zaman daha fazlasını öğrenmek ve daha fazlasına sahip olabilmek için çaba gösterir. Karmaşayı düzene sokmak onların ebedi görevidir. Düzen dışarıdan birinin bakış açısına göre elde edilmiş olsa bile, Başak son derece aktif, sürekli düşünen ve hiç susmayan bir zihne sahip olduğu için asla durulmayacaktır. Başaklar yararlı olmak isterler, önemli olmaya ve hayatlarındaki herkes için ve yaptıkları her işte vazgeçilmez olmaya ihtiyaç duyarlar. Başakların başlıca hayat dersi bilinmeyene güvenmek ve inanmaktır. Şunu anlamaları gerekir ki, her zaman her şeyi bilmek zorunda değillerdir, hayatta bazı şeyler herhangi bir nedenden dolayı olabilir ve bu her zaman onlar tarafından anlaşılmayabilir. Sakin kalmayı ve bir durumu ya da olayı gereğinden fazla irdelememeyi öğrenmeleri gerekir. Derinliklerinde, Başak çok hassastır ve yaptığı şeyler için takdir edilmeye ihtiyaç duyar. Bir Başak alındığında ya da incindiğinde bunu hiçbir zaman göstermeyebilir.
Kısaca Başak Burcu:
Başak zihninde yaşar, her şey içeridedir. Başak, dünyaya sakin ve kendinde bir görüntü verir ama gerçekte, zihinlerinde gergin ve kontrolsüz bir yoğunlukla, bir şeyleri anlamaya çalışır, her şeyi nasıl daha iyi hale getireceğini araştırır ve düşünür. Başak hiç hareket etmeden bile kendisini yorabilir. Başak Burcunun gelişmeye ve mükemmel olmaya yönelik sürekli bir dürtüsü vardır, bu onları aşırı seçici ve titiz olmaya yönlendirebilir.
Bir Başak Burcu Kadını ile Birlikte Olmak Nasıldır:
Bir Başak Burcu kadını gerçekçidir ve soğuk ya da her şeyden kopuk görünebilir, ama çekingen, içe kapanık görünümünün altında gerçek bir kadın yatmaktadır; muazzam özverili bir sevgiye sahip, güçlü ve tutkulu bir kadın. Elde edilmesi zor kadını oynayacaktır, elde edilmesi zordur çünkü duygusal zayıflıklarının açığa çıkmasından ve incinmekten korkmaktadır. Sabırlı olmayı gerektirir ve onu etkilemeniz için ona kur yapmak ve çok çalışmak zorundasınız. Âşık olduklarında, ilişkiyi uzun bir süre sürdürürler. Özverilidir, sadıktır ve sizi çok mutlu eder, hatta hayatınıza biraz düzen bile getirebilir. Başak Burcu kadını tutucu ve gelenekseldir, bir zorluğu göze almayı ve bir ilişkiyi yavaş yavaş ilerletmeyi seven erkek için mükemmel, özgün bir kadındır.
Bir Başak Burcu Erkeği ile Birlikte Olmak Nasıldır:
Başak Burcu erkeği duyarlı bir iç dünya ile havalı bir dış görünüşe sahiptir. Bir kadına çok büyük saygı duyar; ona sevecen ve eşit davranır. Duygularını canlandıran kadından hoşlanır; çünkü duygularını ifade etme konusunda isteksizdir, bunu yapmayı dener ama bu girişim, çoğunlukla sadece kendisini değil ilişkiyi de bir karmaşaya sokar. Bu adam sabır ve anlayış gerektirir. Çok fazla yakınlaşmaz; bu yüzden onun zihnine girmeyi ve onunla iç içe olmayı denemeyin, bu, onu tehdit ediliyormuş gibi hissettirir. Düşünceli ve geleneksel olan zarif bir kadına ihtiyaç duyar. Öngörülebilir bir yaşam sürdürür ve öngörülebilir bir kadın onu güvende hissettirecektir. Gerçekçi ve geleneksel bir kadın için mükemmeldir. Çok romantik olmayacak ve ayaklarınızı yerden kesmeyecektir; ama sizin yanınızda duracak ve çok sadık olacaktır. Bu adamın duyarlılığı zamanla ortaya çıkar. Başak Burcu erkeği; geleceği açık, sorunsuz, istikrarlı ve sağlam bir ilişki isteyen kadın için mükemmeldir.
Başak Burcu Nasıl Etkilenir:
Başaklar zihinsel olarak uyarılmaya ihtiyaç duyarlar. Gerçekler ve detaylarla etkileyin onları. Bir konuşma yaparken her zaman bir sonuca ulaşmaya çalışın, hiçbir yere varmayan konuşmaları sevmezler, bir sonuca bağlayabildiğiniz veya katılsanız da katılmasanız da, anlaşabildiğiniz konuşmaları severler. Çok geleneksel insanlardır; bu yüzden anlık hiçbir şey yapmayın ya da onları acele bir karar almaya zorlamayın, onlar zaman ayırırlar ve yoğun bir biçimde düşünürler. Onlar yavaş değillerdir, zihinleri her şeyi değerlendirmektedir. Çok fazla derinlerine ulaşmaya çalışmayın; çünkü ilişki sağlamlaşana kadar, duyguları oldukça kapalıdır ve ne zaman duygusal olarak açılacaklarına kendileri karar vereceklerdir. Başaklar çok endişelidirler, bunun size geçmesine izin vermeyin. Endişelenmelerine neden olmayın; çünkü endişelenmek onları bir yay kadar gergin yapar. İzin verin Başak liderliği üstlensin, olan biteni kontrol etmeyi severler. Birlikteliği zevkli kılın ve kaba olmayın, sakin ve kibar çevreleri ve insanları severler.

__________________
Ela isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla