Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31.08.2013, 16:41   #1 (permalink)
Ela
Boşver gitsin...

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Terazi Burcunun Tüm Özellikleri

Terazi Burcunun Tüm Özellikleri






Terazi Burcunun Güçlü Yönleri:
- Diplomatik
- Zarif
- Barışçıl
- İdealist
- Konuksever


Terazi Burcunun Zayıf Yönleri:
- Yüzeysel
- Kibirli
- Kararsız
- Güvenilmez

Terazi Burcu ve Bağımsızlık:
Teraziler insanların etrafında olmayı severler, birlikteliklere ve gruplara çok önem verirler. En mutlu oldukları zaman, diğer insanlar etrafta olduğu ve kendi işlerini yaptıkları zamandır. Üşengeçtirler ama şık eşyaları ve güzel dekorları severler. Bu iki uç, dengeli olmayı tetikleyebilir ve Terazi kendi başına, dağınık bir yerde de, emek harcanarak dekore edilmiş bir yerde de yaşayabilir. Bağımsız olabilirler, zeki ve donanımlıdırlar ama bir Terazi Burcu başkaları ile birlikte olmayı ya da onlara bağlı olmayı tercih eder.

Terazi Burcu ve Arkadaşlık:
Teraziler heyecanı, yeni durumları, macerayı ve alışılmadık şeyleri severler. Her kesimden insanla arkadaş olurlar ve büyük bir hevesle, sürekli, yeni ve heyecan verici bir şeylerin peşindedirler. Teraziler insanlarla çok iyi anlaşırlar ve bir Terazi Burcunu herkes sever. Birliktelik ve gruplarla iç içedirler, grubu bir arada tutan bir yapıştırıcı gibidirler; çünkü onlar uyumu ve huzuru korumaktan sorumlu kişilerdir. Teraziler ilişkiler sanatında ustalaşmışlardır, sadece romantik ilişkiler değil, ayrıca iş ve aile ilişkileri, kişisel ilişkiler başarılı olduklarından sadece birkaçıdır. Kimse bir diğer insanın bakış açısını Terazi Burcundan daha iyi görme yeteneğine sahip değildir.

Terazi Burcu ve İş:
Terazi Burçları çok çalışmayı sevmezler, ellerini kirletmek ve bütün işi tek başına yapmak söz konusu olduğunda tembeldirler. Neyse ki, sezgisel yetenekleri onlara paranın nereden gelebileceğini söyleme konusunda iyidir. Özgün ve başarıya giden harika iş fikirleri yaratabilirler, fikir öne sürer ama işi yapması için başka birine ihtiyaç duyarlar. Teraziler iyi iş ortaklarıdırlar, ama tek başlarına başarılı olamazlar. Diplomatik yönleri ile iyi bir lider olma potansiyeline sahiptirler; ancak gereken zor işleri yapmak ve kurumsal basamakları tırmanmak için fazla üşengeçtirler. Sanatsal çalışmalarda başarılı olmak, bir Terazi Burcu için izlenebilecek iyi bir yoldur. Ressam, iç dekoratör ya da aktör olabilir, senaryo yazabilir ya da oluşturabilirler. Bunlar harika fikirlerdir; çünkü Terazilerin hobilerini para getiren girişimlerle birleştirmektedir.

Terazi Burcu Mizacı:
Teraziler harika yeteneklere ve sezgiye sahiptirler, çoğu zaman bu özelliklerine yeterince güvenmezler. Kayıtsız tavırlarından dolayı, beklenenden daha az başarılı olmaları muhtemeldir. Bu zorunlu olarak, onların üşengeç oldukları anlamına gelmez, onlar sadece ellerindekilerle yetinirler. Hiçbir şeyi uğruna mücadele etmelerini gerektirecek kadar çok istemezler. Bir Terazi Burcu’nun kesinlikle karşı çıktığı tek durum genellikle haksızlığa uğradıklarını hissettikleri durumlardır. Saygıya ve adilliğe ihtiyaç duyarlar, sonuçta, Terazi Burcu insanlar için çok fazla şey yapmıştır, en azından adilliği hak etmektedirler, değil mi? Terazi Burcu, kendisine haksızlık yapıldığı zaman cesur olur.

Terazi Burcunun Derinlikleri:
Ayrıca, bir gruba huzur getirmek ve diğerlerini de kendileri gibi yapmak için, muhtemelen kendi gerçek duygularını gizler ya da örtbas ederler. Bu bazen gerçek duygularını kesin olarak bilememeleri ile sonuçlanır; çünkü herkesi mutlu etmeye çalışmaktadırlar. Diğer insanlar bunu görebilirler ve Teraziler onlarda çelişkili insan imajı yaratmış olabilirler, onlar sadece kimsenin duygularını incitmeyi, karmaşa ya da anlaşmazlık yaratmayı istememektedirler. Bu, insanın içine tamamen yayılır ve birçok kez olur, Teraziler karar vermekte güçlük çekerler. Terazi Burcu derinliklerinde çok güvensizdir, bu eksiklikten dolayı acı çekerler, sürekli kendilerini tamamlayacak bir şey ararlar. Bu, onların çok sosyal insanlar olmalarının bir diğer nedenidir, kayıp huzurlarını diğer insanlar aracılığıyla bulmaya çalışmaları bilinçsiz bir harekettir. Sürekli diğer insanların gönlünü yapmaya çalıştıkları için, Terazi Burçları aslında kim olduklarını tam olarak bilmemektedirler. Teraziler sevgi ve kabullenilmeye çaresizce ihtiyaç duyarlar, bu ihtiyaçlarını karşılayan insanlara iyilikler yaparlar, ne kadar iyi olduklarını kanıtlamak için asla “hayır” ya da “çok meşgulüm” gibi cevaplar almazsınız, bu derinlerde yavaş yavaş kırgınlığa ve öz saygı yitimine neden olur. Kararsızlıkları korkudan kaynaklanmaktadır, korkuları; yanlış bir kararın her şeyi altüst edebileceği ve hayatlarında kargaşa yaratacağıdır. Hayat böyle değildir ve Terazi Burcu, hayattaki inişlerin ve çıkışların duygusal gerilmeleri azalttığı gerçeğini kabul eder, eğer kendilerine fazla yüklenmezlerse bunun bir sonucu olarak daha mutlu bir insan olacaklardır.

Kısaca Terazi Burcu:
Teraziler, burçların diplomatlarıdırlar. Kendilerini bir başka insanın yerine koyabilir ve onun bakış açısı ile görebilirler. Onlar her zaman, işleri yoluna koymayı ve kendilerinin, çevrelerindekilerin ve kendilerine yakın olan insanların hayatlarında denge ve uyum olmasını isteyen insanlardır. Büyüleyici bir cazibeye, ince bir zevke sahiptirler ve memnun etme çabaları ile kayıtsız doğalarından dolayı kolay beğenirler. Teraziler, şaşırtıcı derecede iyi dinleyiciler, yatıştırıcılar ve sakin insanlar olmalarının karşılığında takdir edilmeyi beklerler. Bir Terazi Burcu, bir grup insanı bir araya getirdiğinde, herkes arkadaş olacaktır, sonra o, grubun merkezinde olacaktır. Bir araya getirdikleri insanlar tarafından ilgilenilmeyi ve takdir edilmeyi severler. Teraziler oldukça zekidirler, bunu genellikle kayıtsız dış görünüşlerinin içinde saklarlar. Zekalarını, çeşitli sanatsal ya da yaratıcı uğraşlarla dışa vururlar. Birçok insan Terazi Burcunun aslında ne kadar zeki olduğunu gözden kaçırmaktadır. Diğerleri, Terazilerin çeşitli ilgi alanlarını ve hobilerini gördüğünde, zekaları ve yaratıcılıkları daha aşikar olacaktır. Teraziler çeşitliliği ve değişik durumları severler. Değişimi hoş karşılarlar. Lüksü severler. Çok para harcayacak ve kendilerini güzel şeylerle donatacaklardır, sürekli dış görünümlerine aşırı özen gösteriyor gibi görünürler. Üst düzey ve şık olan her şeyi severler. Teraziler diğerlerini memnun etmek için çok uğraşır, bu yaptıklarından dolayı insanlar onları büyüleyici bulurlar.

Bir Terazi Burcu Kadını ile Birlikte Olmak Nasıldır:
Terazi Burcu kadını büyüleyici ve çekicidir, baştan çıkarma sanatının ustasıdır. Ortam, Terazi Burcu için çok önemlidir, ilk buluşmanızın gösterişli şeylerle bezeli, şık ve zarif bir yerde olmasına dikkat edin, şık bir butik restoranda öğle yemeği yedikten sonra ağaçlarla kaplı bir patikada ya da yazın çiçeklerle dolu bir dağ yolunda yürüyüş yapmak gibi. Terazi burcu huzuru hissedecek ve buna bayılacaktır. Ona iltifatlar edin ve çok takdir edildiğini söyleyin. Mahcup bir biçimde karşılık verebilir; ama her iltifat ile, içinde parıldayan ışık gittikçe parlaklaşacaktır. Başlangıçtaki çekicilik son bulduğunda ve ilişki daha durağan bir hale geldiğinde, baştan çıkarıcı özelliklerini bir kenara bırakacaktır, bunun sebebi ilgisini tamamen kaybetmesi değil, sadece aşkta da üşengeç olmasıdır. Belki siz olmadan birkaç gün geçirmeye ihtiyaç duyar, bir ilişkinin yeniden başlatma düğmesine basmak gibidir bu. Ona karşı romantik olun, ilgisini kaybetmeyecektir. Çarpıcı bir biçimde romantik olun, ceplerine gizli gizli sevimli aşk notları bırakın, ona çiçekler verin, bunlar Terazi Burcu kadınına müthiş bir keyif verir ve onun kendisini özel hissetmesini sağlar, bu, kadın için gerçekten önemlidir.

Bir Terazi Burcu Erkeği ile Birlikte Olmak Nasıldır:
Terazi Burcu erkeği kadınlar tarafından çok sevilir, çünkü çekicidir, ahenklidir ve kadınlarla bağlantı kurabilir, dünyayı diğerlerinin gözünden görebilmek, Terazinin karakteristik özelliklerinden biridir. Terazi erkeği bunu kadınları baştan çıkarmak için yapar ve bu her zaman işe yarar. Sürekli, ne yazık ki var olmayan, mükemmel kadını arar gibi görünürler. Mükemmel kadına en yakın olan kişinin yapabileceği onu takdir etmek ve onun değerine hayranlık duymaktır. Ona saygı gösterin ve hayranlık duyun, övülmeyi çok sever. Karar verme konusundaki yeteneksizliğinden dolayı ona söylenmeyin ya da onu eleştirmeyin, bu sadece onun üzerinde bir baskı oluşturacaktır. Kararı o veremezse siz verin, seve seve sizin düşüncenize katılacaktır ve sizin kontrolü almış olmanıza içten içe sevinecektir.

Terazi Burcu Nasıl Etkilenir:
Terazilerin birini etkilemesi kolaydır, rahat tavırları ile muhtemelen önce onlar sizi etkiler. Her şeyden önce, onlara hayranlık duyun ve onları övün. Onlara bir prens ya da prenses gibi davranın. Teraziler konuşmayı severler, her konu hakkında konuşabilirler; ama esas olarak kendileriyle ilgilenirler. Terazi Burcunda kalıcı bir etki bırakmak mı istiyorsunuz? Kendileri hakkında bir soru sorun onlara; ilgi alanları, hobileri, onları ilgilendiren herhangi bir şey olabilir. Teraziler diplomatik olmalarına rağmen, olayları başka insanların bakış açısı ile görmeyi severler. İki tarafı da bir konuda keşfe çıkaran, hafif bir tartışma ile birlikte zaman geçirin, muhabbet akıp gidecektir. Güzel giyinin, ortamı şık ve üst düzeyde tutun, ilk gelişlerinden önce evinizi temizleyin. İlk izlenim Terazi Burçları için kalıcıdır. Eğlenin, kendiniz olun, rahat ve ilgili Terazi ile iyi vakit geçireceğinize kesin gözüyle bakabilirsiniz.

__________________
Ela isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla