Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04.09.2013, 16:37   #1 (permalink)
Jade

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Ucuz Mersin Plajları ve Fiyatlar

Ucuz Mersin Plajları ve Fiyatlar

Mersin kara yolu ulaşımı zor olmasından dolayı çevresindeki birbirinden güzel koyları ve doğal güzellikleri ile adeta keşfedilmemiş bir tatil cennetidir. Mersine en kolay ulaşım Adana havaalanına uçak ile ulaşmak daha sonra Adana’dan 1,5 saatlik bir yol ile Mersine varmak şeklinde olacaktır.Mersinin Taşucu, Susanoğlu, Kızkalesi , Akkum gibi sahil kentleri Ankara, Mersin ve Adana’dan gelen yerli tatilciler ile yaz aylarında dolup taşmakta.





Mersinin plajları aslında Türkiye’nin en güzel en kaliteli Mavi bayrak plajlarını da barındırmaktadır. Denizinin temizliği, kumun parlaklığı ve inceliği ile son derece kaliteli pek çok mavi bayraklı plaj bulunmakta.


Mersin plajları özellikle Anamur, Ören, Akkum, yemişkumu, Kızkalesi Taşucu, Susuanoğlu gibi tatil beldelerinde bulunmakta olup genellikle bakir plajlardır. Ancak otel ve pansiyonlarında hizmet verdiği Mavi bayraklı plajlarda bulabilirsiniz.Bu arada Alanya’dan Mersine ulaşmak gibi bir niyetiniz varsa bir kere daha düşünmenizde fayda var. Zira bu alan arasında ulaşım hem çok engebeli ve virajlı yollara sahip hem de oldukça fazla bir mesafede.

__________________



Jade isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla