Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18.09.2013, 11:33   #92 (permalink)
Ela
Boşver gitsin...

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Burcunuzun Analizi






•BALIK, gözlerinden akan iki damla yaş şu dünyadaki her şeyden daha değerli ama sen bunu bilmiyormuş gibi yapma. Saf güzelim benim. ayrıca Sabırlı olman gereken bir döneme giriyorsun. Bu dönemde ne kadar az insan o kadar çok huzur. Sakın unutma. Pişman olmayacaksın""

•IKIZLER, bu aralar bi saldın sanki hı ? Bak tamam tınlamıyorsun kimseleri, bu çok tatlı orası ayrı da, sonunda üzülürsen yıkarım orayı bak., Seni kıskananlar var ! Birinin 2. yüzünü görmek seni üzse de, bu aralar hayatında güzel bir temizlik yapacaksın. Çok iyi olacak.

•BOĞA, kimse senin kadar ince düşünmüyor, boku bokuna kendini yıpratıyorsun, en sonunda pıçaklıycam o salakları, sen sakın üzülme ballısı. Kalbinin bir tarafı hala kırık. Fakat bu kırgınlıktan kurtulmak tamamen senin elinde. Artık kendine yeni bir sayfa açman gerekiyor!

•ASLAN, merhaba kral merhaba, bugünde halka karışamadın, çok ezik var, farkın yine dibine vurmuşsun, sırrını açıklasan artık kıskançlar var. Aşk'ta büyük değişiklikler yaşamaya hazır ol ! Gözleri üzerine çektiğinin farkındasındır herhalde "" Doğru kararlar vermen lazım !

•KOÇ, suratsız falan değilsin, insanlar fazla gevşek, aman salla senin gibisini bok bulurlar. Şaşıracağın olaylar yaşayabilirsin.Ani tepkiler vermekten kaçınman gerekiyor "" Hayatın için bazı yeni heyecanlar arıyor gibisin..

•KOVA, en iyi arkadaş olabilen burç senin ki, havalısın ama kaldırıyosun bunu, seni övmeye gerekte yok aslında, ee aşk senin gülüşünde saklı, ve ayrıca Sen O'nu, O da seni önemsiyor ! Birbirinize karşı herkesin fazlasıyla özeneceği duygular besliyorsunuz. Ara bozucuları uzak tutun !

•OĞLAK, en ufak atara gidere tahammülün yok, adamı madam edersin şüphe yok ta, senin bu kendine güvenen tavrını napıcaz, aşık oldum bi sn. Yeniliklere hazır ol. Güneş senin için parlıyor ! Hayatın tanıdı çıkar. ""Ve O'na karşı adım atmaktan çekinme ""

•YAY, istediğini alamazsan mutsuz olursun, bu zamana kadar hangi savaştan mağlup çıktın ki, bak canım senin farkın ortada, bırak kudursunlar. Ayrıca Dikkat et ! Bazı yanlış kararlar alacak gibisin. Sonradan pişman olacağın şeyleri yapmamaya gayret göster. Sonra kendine kızıyorsun!

•AKREP, sene olmuş 2013 hala sana yalan söyleyen, aldattığını sanan insanlar var, valla bu salaklar şaşırmış, insan gerçekten hayret ediyor. ve ayrıca sen O'na güvenmeli misin? Bunu iyi düşün. İlk görüşte sevdiğin kişiler seni sonradan hayal kırıklığına uğratmıştı. Unutma ""

•BAŞAK, bak sen bu dünyaya yanlışlıkla geldin bunun farkına var, cidden senin kadar iyi düşünen bir arkadaşı kaybedenler bi ölsün bence., Sana kırgın olan birisi var. O'nu üzdüğünün farkındasın ama sen bunu bu kadar umursarken o seni üzürken umursuyor mu ? Malesef !

•TERAZİ, hatayı sen en başında yaptın o sığıra değer vererek, lan bu böyle değildi, pardon Hande Yenercim, sonuç olarak seni üzenin suratına tükürmek lazım ""
Bugünlerde ise O'nu daha iyi tanıman gerekiyor ! Bazı şeyleri daha önceden farkedersen alacağın hasar daha küçük olur. Emin olmaya çalış ""

•YENGEÇ, çabuk değer vermeyeceksin bak kaç oldu artık seni kıranın kafasını kırarım bence bugün nutella gibisin mutluluk varlığında.,, Yalnız kalıp bazı olayları düşünmen gerekiyor. Bitişler yaşasan da her bitişin yeni bir başlangıç olduğunu asla unutma !

__________________
Ela isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla