Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19.09.2013, 11:29   #1 (permalink)
Ela
Boşver gitsin...

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart 19 Eylül 2013 Başak Burcu Yorumu

19 Eylül 2013 Başak Burcu Yorumu








Yapmayı düşündüğünüz şeyler biraz düşsel görünse de, taşıdığınız umut sizi sonuca yaklaştıracak. Sizi çok düşünen, sorun eden birileri bu konuyla ilgili olarak bugün... ziyaretinize gelecek. Onlardan alacağınız haberler bir iki hafta düşler kurmanıza neden olacak. Geçen günlerde yaşadığınız canınızı sıkan olay üzerinizdeki etkisini sürdürüyor.

Aşk Yaşamı : İlişkinizi çok fazla sorguluyorsunuz. Sevgilinizin kendini size karşı suçlu gibi hissetmesine neden oluyorsunuz. İlişkiniz kötü bir yerlere varırsa sorumlusu siz olacaksınız, dikkat etmeniz gerekiyor.

İş Yaşamı : İşyerinizde en yetkili, en çok tecrübe sahibi sizmişsiniz gibi bir tavır sergiliyorsunuz. Bugün bu davranışınızdan rahatsızlık duyan biri size düşüncesini söylemeye çalışacak, hazımlı olmalı, onu dinlemelisiniz.

Para Durumu : Aile bireylerinizin paranızı çoğaltmakla ilgili fikirleri size biraz riskli geliyor. Para konularında fikir almaktan da pek hoşlanmıyorsunuz. Ama yakında bu bireylerden birinin size bir para desteği olacak gibi görünüyor.

Dikkat : Yanlış bir kararı vermek üzeresiniz. Tekrar düşünmelisiniz. Bu karar, size çok yakın genç birinin yurtdışına çıkma isteğine müdahalenizle ilgili görünüyor.

__________________
Ela isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla