Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24.09.2013, 22:38   #1 (permalink)
Lothbrok
Ben bir Sihirbazım ,
Ama Önce Kendimi Kaybettim
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
tick Android 4.4 KitKat Kasım'da çıkacak

Android 4.4 KitKat Kasım'da çıkacak



Google ve Nestle’nin yaptığı anlaşmayla KitKat adını alan Android 4.4 işletim sistemi, Nestle’nin Facebook sayfasından yaptığı açıklamaya göre kasım ayında yayınlanacak.


Google ve Nestle arasında yeni Android işletim sisteminin adı için anlaşma imzalanmıştı. Anlaşmayla birlikte KitKat ismini kullanmaya başlayan Android 4.4 işletim sistemi için Nestle’nin Facebook sayfasında, bir kullanıcının sorusuna Nestle tarafından açıklama yapıldı. Açıklamada Android 4.4 KitKat’ın Kasım ayında yanacağı söylendi. Analistlere göre ise Android 4.4 KitKat yeni Nexus telefonuyla birlikte yayınlanacak.

Google ve LG Nexus 5 için 14 Kasımda bir etkinlik düzenleyecek ve yeni nesil Nexus telefonlarını tanıtacaklar. Android 4.4 için hazırlanan videoda görüntülenen Nexus 5, büyük bir ihtimalle Andriod 4.4 KitKat işletim sistemi kullanan ilk Android işletim sistemli telefon olacak. Analistlere göre 14 Kasımdaki Nexus 5 etkinliğinde, Android 4.4 KitKat işletim sistemi de tanıtılabilir. Nestle’nin Facebook üzerinden verdiği cevabı doğrulatmak isteyen Unwiredview web sitesi ise ismini açıklamak istemedikleri Nestle yöneticisine ulaşarak konuyla ilgili bilgi almak istediler. Ancak yetkili Android 4.4 KitKat işletim sisteminin yayınlanacağı tarihi bilmediğini söyledi. Nestle’nin Facebook üzerinden verdiği cevap tam tarih vermese de işletim sisteminin çıkış tarihini doğrular nitelikte. Android 4.4 KitKat işletim sistemiyle ilgili daha fazla gelişme için sitemizi takip edebilirsiniz.

Mynet

__________________

Bir gülü al doğur elime ciğerlerime
Ben yandım selamet olsun diğerlerine
Lothbrok isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla