Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01.10.2013, 15:06   #1 (permalink)
Jaqen
Root Administrator

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Evdeki Malzemelerle Maske Tarifi

Evdeki Malzemelerle Maske Tarifi

Cilt maskesi, Doğal Bir Cilt İçin Maske Tarrifi, Pürüssüz Cilt İçin Maske


Evde bulunan malzemelerle güzel bir cilt maskesi yapmaya ne dersiniz bayanlar.Sanıldığının aksine evde cilt bakımı için çok pahalı ürünlere gerek yok. Her mutfakta bulunan malzemelerle, düzenli bir şekilde adım adım uygulamaları izlemeniz yeterli. Fazla zahmete girmeden elinizin altında bulunan birkaç malzeme yardımı ile cildinizin için doğal maske yapabilirsiniz.





Yorgun ciltler için evde bulunan malzemeler ile yapılan maske tarifi.


Gerekli malzemeler şöyle bir yumurta sarısı, bir çorba kaşığı susam yağı.Öncelikle yumurta sarısıyla bir çorba kaşığı susam yağı karıştırılıp, yüzünüzesürün 20 dakika sonra yüzünüzü gül suyuna batırılmış bir parça pamukla temizleyin ve yüzünüzü kurutun farkı fark edin cildiniz bu maske sayasinde capcanlı bir görünüme kavuşacaktır.


Evde bulunan malzemelerle Siyah Noktalardan Kurtulabilirsiniz.Yulaf ezmesi ile cildinzidkei siyah noktalardan kurtulabilirsiniz.Yulaf maskesi cildinizin derinlemesine temizlenmesi ve siyah noktaların yok edilmesini sağlayan bir maskedir.Hazırlayacağınız bu maske ayrıca cildin içinde dolaşan pislikleri temizleyip, cildin fazla yağlanmasını da engelleyecektir.Çok basit yulaf ezmesi maskesinin hazırnanışı şöyle pişirdiğiniz yulafları süzdükten sonra, bunları geniş bir kabın içinde birkaç dakika ezin daha sonra hazırladığınız bu yulaf ezmesini yüzünüze ve vücudunuza uyguladığınızda cildinizdkei değişikliği farkedeceksiniz.



Jaqen isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla