Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09.10.2013, 16:25   #4 (permalink)
Vin Diesel
Bağımlı Üye
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
yeni Hedefinizi belirlediniz mi ?

İlk ben başlayayım ,

Çoğu insanın yakıcı hedefleri iyi bir ev iyi bir araba , çoğununsa haklı olarak çocuklarının geleceği mutluluğu ama düşünüyorum da bu hedefler herkesin çalışarak yapabileceği elde edebileceği hedefler.

Bundan iki sene önce hedef belirlemem gereken bir iş yapmaya başlamıştım . Oradaki işte maddi olarak pek başarılı olamadım . Çünkü bir huzursuzluk mevcuttu . Ama orada bir hedef belirledim kendime. Nedir o hedef ?

Arkadaşlar ben "Su" gibi olmayı istiyorum. Çünkü su en nefret ettiğinin bile yanında olabilir , ona yaşam kaynağı olabilir ona faydalı olabilir ve bunun için hiç çaba harcamaz. Nasıl böyle olunabilir bu konuda da çok düşündüm ve kendime çok cevaplar çıkardım.

Şuan buradan Örnek vermek gerekirse , size çok yakın bir örnek bu forum bu paylaşım veya burada paylaştıklarınız A kişi paylaştı B kişi öğrendi C kişi arıyordu buldu D kişi denk geldi öğrendi . Sonra B kişisi E kişisine anlattı , F kişisi bilmiyordu C ye sordu ve herkes gelişti herkes öğrendi.

Evet paylaşmak bu kadar önemli işte su herkesin paylaşılan ortak noktası. Bende su gibi olmak istiyorum işte bu sebepten .


Kısaca yakıcı hedefim , bir ev , lüks bir arabadan çok su gibi olabilmek. Faydalı , temiz ,saf , düşmanlığı olmayan..

__________________
Seninle konuşabilecek kadar heybetli değildi belki kelimelerim.
Ama senin ruhunu yerinden sallayacak kadar derindi hissettiklerim..!
Vin Diesel isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla