Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13.10.2013, 21:08   #1 (permalink)
Jaqen
Root Administrator

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
yeni Yağlı Cilt Bakımı için Önerileri

Yağlı Cilt Bakımı için Önerileri

Etiketler: evde yagli cilt bakimi, yağlı cilt, yağlı cilt bakımı nasıl yapılır, yağlı cilt için bakım önerileri, yağlı cilt maskeleri, yağlı cilt temizliği, yağlı ciltler



Yağlı bir cildiniz varsa cilt bakımında daha dikkatli davranmanız gerekmekte. Çünkü yağlı ciltler temizlenmeden makyaj düzgün yapılamaz, yağlı ciltler temizlenmeden leke ve sivilce oluşumu engellenemez. Yani önemli olan ilk önce cildimizi güzelce temizlemek. Peki nedir yağlı cildi temizlemenin yolu. Öncelikle kadinvemakyaj.com ekibi olarak doğallıktan yana olduğumuzdan tabi ki en doğalı olan suyu öneriyoruz. Su deyip kesinlikle geçmeyin. Her şey, cilt maskesi ya da cilt temizleme toniği değildir.

Cildinizi suyla belirli saatlerde yıkadığınızda ve bunu düzenli olarak yaptığınızda etkisini göreceğinize eminim. Krem ve çok fazla yağ ve nem içeren cilt bakım ürünlerinden uzak durmalısınız. Peeling seçiminde de dikkatli davranmalısınız çünkü her peeling yağlı cilde iyi gelmez. Taneli peeling almanız gerekmekte. Ama unutmayın kesinlikle birkaç gün cildinizi temiz tutmadan cilt bakımını uygulamayın. Uyguladığınızda ise çok fazla cildinizde bekletmemeye özen gösterin.

Bazıları uzun süre bir ürünü cildinde tutunca ya da sürüp çok uzun süre bekletince cilt yapının azalmasını bekliyor ancak bu son derece yanlıştır. Hem bakım yapıp hem de cilt yağını azaltmak için sür temizle tekniğiyle kısa süreli uygulayıp hemen temizlemeli.


Jaqen isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla