Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23.10.2013, 20:12   #1 (permalink)
Cookie
Bağımlı Üye
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Kitapla Dekorasyon

Kitapla Dekorasyon

Kitaplar en değerli eşyalarımız, evimizde ki hazinelerimizdir. Bazı evlerde ne yapacağınızı bilemediğiniz aralar, boşluklar olabilir bu alanları kitaplık ve okuma alanları olarak değerlendirebilirsiniz.



Kitaplık köşelerinizi kendiniz ve aileniz için bir rahatlama ve keyif alanına dönüştürerek kendiniz ve çocuklarınız için kitap okumayı zevk haline getirebilirsiniz.



Kitaplarınızı evinizin dekorasyonunda da kullanabilirsiniz. Sevdiğiniz kitaplardan kendinize bir yatak başı hazırlayabilirsiniz.



Bazı kitaplar sizin için daha değerli olabilir. Maddi ve manevi değerleri sizin için daha yüksek olabilir. Bu tür kitapları salonunuzun vitrininde diğer değerli objelerinizle birlikte kullanabilir. Okumak kadar onları seyretmekten de zevk alabilirsiniz.



Evinizin her köşesini kitaplarla süsleyebilirsiniz. Merdivenler, cam önleri, koridorlar da kitaplarınızı koymanız için hoş mekanlar olabilir.



Sürekli elinizin altında olmasını istediğiniz, arasıra karıştırmaktan zevk aldığınız kültür, sanat kitapları gibi kitapları sehpalarınızın üzerinde sergileyebilirsiniz. İstediğiniz zaman kolayca ulaşabilirsiniz.


Cookie isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla