Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31.10.2013, 01:16   #1 (permalink)
Naevia
Noktα kαdαr menfααt için virgül gibi eğilme ..
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
yeni Yay Burcu Günlük Yorum | 31 Ekim









Yay Burcu Günlük Yorum | 31 Ekim


Bugün sevgilinizle aranızdaki geçimsizliklere son vermek için kendinizle ilgili bazı değişimler düşüneceksiniz. Süregelen bir ilişkinin sona ermesinin zorluğunu göğüsleyecek kadar kendinizi güçlü hissetmiyorsunuz.

İletişim konusundaki yoğunluk sizi rahatsız edecek boyutta olabilir. Bazı işlerinizi de zamanında tamamlamanıza engel teşkil edebilir. Mesai dışına taşan çalışmalar yapabilirsiniz. İşinize gösterdiğiniz aşırı titizliğin ileride fiziksel yorgunluğa dönüşmemesine dikkat edin.

Bugün kendinizle ilgili gereksiz bazı harcamalar yapabilir, bu yüzden bütçenizi zor duruma sokabilirsiniz. Son günlerde düşüncesizce ve gereğinden fazla para harcamaya başladınız. Kendinizi harcamalarınız konusunda frenlemelisiniz.

Bugün sağlığınızla ilgili eski bir sorununuz nüksedebilir. Bu sorun daha fazla büyümeden doktora görünmelisiniz.

Karşı cinsten, istediğiniz fakat ummadığınız bir haber veya teklif alacaksınız. Herkesin istediğini yapmaya çalışırsanız kimseyi memnun edemezsiniz. Bu yüzden biraz bencilce de olsa kendi istekleriniz doğrultusunda hareket edecek ve moralman kendinizi oldukça iyi hissedeceksiniz. Zihinsel faaliyetlerini bakımından oldukça yüksek bir gününüzdesiniz. Bugün ciddi konulardan uzaklaşıp,gereksiz ama dinlendirici uğraşlara yöneleceksiniz


Konu Ela tarafından (31.10.2013 Saat 11:38 ) değiştirilmiştir.
Naevia isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla