Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02.11.2013, 00:59   #1 (permalink)
Naevia
Noktα kαdαr menfααt için virgül gibi eğilme ..
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
yeni Boğa Burcu Günlük Yorum | 2 Kasım 2013

Boğa Burcu Günlük Yorum | 2 Kasım 2013

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

İlişkinizde ilginç gelişmeler yaşamaya devam edebilirsiniz. Objektif olmaya çalışmalı ve gelişen olayları tarafsız biçimde ele almaya bakmalısınız. Akşam saatleri daha huzurlusunuz.

Yapıcı sonuçlar elde etmek istiyorsanız düzenli çalışmanız gerekiyor. İş ortamında huzursuzluklar olası. Bir miktar kafa karışıklığı ve yeteri kadar konsantre olamama problemi iş yaşamında veriminizi engelleyebilir.

İş hayatınızdaki gelişmeler maddi konularda da etkisini gösterecek. İşlerinizi tek başınıza çözmeye çalışın. Harcamalarınıza özen göstermeniz gerekebilir. Bazı seçimler yapmak zorunda kalabilirsiniz.

Duygusal reaksiyonlarınızı törpülemeniz gerekebilir. Evle ilgili konular dikkat uyandırırken, işe odaklanmakta güçlük çekebilirsiniz.

Arkadaşlıklar bakımından hareketli bir gün. Duygularınızı yapıcı biçimde ifade ettikçe gün rahat geçecektir. Değişiklikler yapmak, çevrenizi geliştirmek istemenize karşın acele ile verebileceğiniz kararlar ve önemli konuları göz ardı etmeniz, sonradan başınızı ağrıtabilir.


Naevia isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla