Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13.11.2013, 17:11   #1 (permalink)
AdoniS
Suum cuique

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Çıldırtan Demba Ba iddiası

Çıldırtan Demba Ba iddiası

Beşiktaş’ın transfer gündemindeki Sengalli golcü Demba Ba İstanbulía gelerek Fenerbahçe-Galatasaray derbisini izlemesi Siyah-Beyazlı taraftarları bir hayli heyecanladırdı.

Türkiye’de oynamak istediğini dile getiren oyuncu, yurttaşı Sow’la da görüştü, bilgiler aldı. Fransız yurttaşlığı da bulunan başarılı oyuncunun Türkiye’deki taraftar atmosferi ve futbol ortamından etkilendiğini söyledi. Başarılı oyuncuyu çok yakından tanıyan FIFA Menajeri Ceylan Çalışkan, “Demba Ba’yla sık sık konuşuyorum, Türkiye’de futbol oynamak istediğini söylüyor. Bu konuda da çok arzulu ve istekli. Ancak transferi hakkında yorum yapamam” ifadelerini kullandı.

Satış maliyetleri 10 milyon euroyu bulan Demba için Beşiktaş’ın satın alma opsiyonu içerisinde 1 sezonluk kiralık sözleşme yapmayı planladığı belirtiliyor. Eto’o’ ve Torres gibi forvetlerin arkasında kalan ve Mourinho tarafından geride kalan haftalarda sadece 3 maçta görevlendirilen 28 yaşındaki oyuncu için Siyah-Beyazlıların temaslarını sıkılaştırdığı kaydedildi.

SOL BEK BİLMECESİ!

Cezalı durumdaki Motta'nın yokluğunda, teknik direktör Bilic'in elinde bu sezon hiç şans vermediği 3 sol bek bulunuyor. İki kez yaşadığı ağır sakatlık sonrası sahalara dönemeye hazırlanan İsmail Köybaşı, ocak ayında yaşadığı sakatlığı geride bırakan Uğur Boral ve Gökhan Süzen, Bilic’in tercihleri arasında yer alıyorlar. Ancak 3 oyuncunun da bu sezon A Takım’da hiç forma giymemiş olmaları teknik kadroyu düşündürüyor.

Sezonun ilk haftalarında sol bek yokluğu nedeniyle Ersan’ın savunmanın solunda görevlendiren Bilic, Konya maçı öncesi ise kadrosundaki sol beklerden tercih yapmaya çalışacak. İsmail’in 2012 Mayıs ayında yaşadığı sakatlık sonrası geride kalan bir buçuk yıldaki transfer dönemlerinde sol bek arayışına giren Beşiktaş'ta dün itibari ile bu sezon hiç forma giyemeyen 3 sol bek bulunması ise ilginç bir durum olarak göze çarpıyor.


Kaynak : Bugün

__________________
..

Konu Perii tarafından (13.11.2013 Saat 19:29 ) değiştirilmiştir.
AdoniS isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla