Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22.11.2013, 17:06   #1 (permalink)
Jade

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Kalıcı Ojenin Püf Noktaları

Kalıcı Ojenin Püf Noktaları



Tırnağa sürülen ojenin daha kalıcı olması ve en ufak darbelerde bozulmaması için kurutmaya özen göstermek gereklidir. Kurutucu da kullanılmış olsa normal hayat telaşı içerisinde ojeniz zedelenecektir. Oje koruyucu ürünleri kullanabilirsiniz. Bu ürünler sayesinde ojeleriniz 1 hafta süresince hiçbir şekilde bozulmadan ve çatlamadan kalacaktır.

Ofiste klavye kullanırken, kapı açarken veya günlük işleri yaparken ojeler kolaylıkla bozulabilmektedir. Evde bulaşık yıkarken eldiven giymek, duşta tırnakları fazla sert bir şekilde süngerle ovmamak ve ellerin nemliliğini korumak gereklidir. Çünkü tırnak kenarları kuruduğunda deriler parçalanabileceğinden ojeler dıştan içe doğru yavaş yavaş kalkabilir ve bozulabilir.

En önemli etmen ise ojenin kalitesidir. Ucuz olduğu gerekçesiyle kötü ojelerin kullanılması sadece tırnaklarınızdaki kalıcılığını etkilemez aynı zamanda da tırnak yapınıza zarar verir. İçerisinde zararlı kimyasallar bulundurabilen bu tür ojeler zamanla tırnak kenarlarındaki deriyi de etkileyerek sağlık sorunlarına ve kötü görünümlü tırnaklara neden olabilir. Tırnaklarınız zamanla kırılabilir ve üzerlerinde sarı lekeler oluşabilir.

El bakımı kadar tırnak bakımında da etkili birçok krem bulunmaktadır. Elleriniz için nemlendirici ürünler seçerken tırnaklarınız açısından değerlendirirseniz, tırnak sağlığınızı da korumuş olursunuz.

__________________



Jade isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla