Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23.11.2013, 04:28   #1 (permalink)
Jaqen
Root Administrator

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart BlackBerry Z10 Özellikleri

BlackBerry Z10 Özellikleri



BlackBerry Z10 Özellikleri hakkında merak ettiklerinizi yazımzıda öğrenebilirsiniz.

Yeni BlackBerry Z10'un tanıtılmasına rağmen jhakkında merak edilen birçok ley henüz açıklığa kavuşmuş değil.BlackBerry'nin daha önceki telefonlarının kameraları başarısızlığını kullanan herkes biliyor. BlackBerry Z10'un düşük ışıktaki performansı nasıl olduğu yeterince iyi olup olmadığı merak konusu oldu.

BlackBerry Z10'un kamerası ile yapılan ilk testler, cihazın düşük aydınlatmada diğer cihazların gerisinde kalacağı söyleniyor.Diğer akıllı telefonlarla çekilen aynı fotoğraf kareleri BlackBerry Z10'da neredeyse hiç görünmemekte.
BlackBerry Z10'un kamerası ile yapılacak başka testler, telefonun kamerasıyla ilgili diğer detayları ortaya çıkaracak. BlackBerry Z10 gerçekten de tasarım olarak günümüzün en iyi modelleriyle yarışacak kıvama gelmişe benziyor ancak işin öbür tarafında işletim sisteminin ne derecede güçlendiği var.

BlackBerry Z10'u tasarımı, donanımı ve yazılımı olarak bir hayli başarılı bulundu.Telefona BlackBerry'nin kendisini yenilemesi adına oldukça önemli bir fırsat olarak bakılıyor.BlackBerry, henüz yeni bir akıllı telefon tercih etmemiş fanatiklerinin kalbini Z10 ile tekrar kazanmayı başaracak gibi görünüyor.

Jaqen isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla