Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12.12.2013, 02:03   #4 (permalink)
Jaqen
Root Administrator

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Faydalı WordPress Seo Eklentisi

3- WordPress Social Ring - Social Sharing Eklentisi

Sosyal medya günümüzün en çok takip edilen internet platformları haline geldi. Bu sebeple, Sosyal medyada varolmayan sitelerin başarılı olması çok zordur. Sosyal medya hesapları, Sitelerimiz için Sosyal medya Sayfaları, grupları, uygulamaları oluşturmak artık kaçınılmazdır.

Wp Social Ring eklentisi, bu alanda, çoklu sosyal medya platformu desteği, Türkçe dahil dil desteği, butonların bulunacakları alanların kolayca seçilip ayarlanması gibi özellikleri ve şık görünümü ile öne çıkmaktadır.

Genel ayarları:





Görüldüğü gibi, hangi sosyal medya platformlarını kullanacağımızı, butonların nerelerde gösterileceği, yazılardan önce veya sonra yer alması gibi ayarlamaları kolayca yapabiliyoruz.

Eklentiyi kurduktan sonra, bileşenler bölümünde sidebar için güzel bir alan yaratacak düzenlemenin bulunduğunu ve bu bileşenin seo etkisini maksimum düzeye çıkarmak için mutlaka sidebar'a eklenmesi gerektiğini önemle belirtelim. Çünkü, sitemizin anasayfasının bu sayede kolayca sosyal medya hesapları tarafından beğenilip paylaşılması sağlanır

Jaqen isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla