Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16.12.2013, 13:38   #2293 (permalink)
Orhan-38
Tecrübeli Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Düşünki O Bunu Okuyacak ?

Bir masal demiştk sevdamıza. Ve biz ayrılmıştık. Sen dönülmeyen uzak ufukların meltemi, ben bir sahil kenarında bir iskelenin ucunda seni bekleyen sonsuz karanlık.Uzatmıştık birbirimize ellerimizi ama ellerimiz birbirine değdiği anda kopuvermişti birbirinden...

Uzaktık belki sonraları ama yanyanaydık. Sen eski bir aşkmışcasına bahsetmiyordun benden. Ben,her rüzgar esişinde anıyordum ismini. Hiç sevemedim bu yüzden o güneşli yazı.

Şimdi yine sana sesleniyorum ey masal sevdam.Ben burdayım. Uzun ayrılığın ardından yine burdayım. Konusuyorum kendimle aslında senle. Boş duvarların şahitliğinde bir sen yaşıyorum.Esen tatlı bir meltem sardı niceleri geceleri deniz kıyısında.Ve sen olup esiyorum bir egeye bir akdenize.

Ve şimdi sen düşünüyorsundur zamanında annemizin anlattığı bir masal gibi beni.Ve bakıyorsun o masmavi denizin alabildiğince uzandığı ufkuna. Ve belki görüyorsundur ya da görmek istiyorsundur beni.

Yüreğin satırlara dem vuruyordur artık. Okuduğun her sevda sözcüğünün aslında yakın ama bir o kadar uzak oluşuna yanıyorsundur iç çekerek.

Ve ben,
Son kez birlikteyken ölene kadar içimden çıkaramayacağım derecede koklamıştın seni. İşte o kokunla yaşıyorum nefes almadan.

Çünkü sen olmadan nefes almanın bir anlamı yok ki bu zaman silsilesinde....

Bir masaldı sevdalar,
Sürüklenen bir sen ve bir de ben vardık satırlarında,
Ve sen bitmeyecek meltemim,
Ve ben senin huzurunda diz çöküyorum ,
Son kez diyorum ki,

Bir Masaldı Sevdalar belki,
Ama her satırı gerçekti.

__________________
Biricik Dünyam

Aşkın ekimi kasımı olmaz ki.. Ilık bir ekim sabahında, Ayaz bir şubat akşamında Ya da temmuz güneşinde sevmezmiyim seni..?. Severim.. Hemde çok..
Orhan-38 isimli Üye şimdilik offline konumundadır