Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17.12.2013, 23:41   #8 (permalink)
EndGirl
Kafam hep duman..

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Haşlanan makarnayı soğuk suya tutmak

Alıntı:
Caroline Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Normal salçalı yemek yapar gibi yapıyorum ben eğer salçalı yapacaksam Yağda salçayı biraz kavurup nane baharat falan ekliyorum sonra makarnayı da ekledikten sonra su ilave ediyorum. Suyu çok koymamakta fayda var makarnaların üzerini kapatsa ve yarım santim geçse yetiyor Eğer çok kaçırırsam kapağını açıp buharlaştırıyorum
Pilav yaptığını düşün
Sade yapacaksam da salçayı baharatı eklemeden yağa makarnayı suyu ekleyip pişiriyorum
Sebzeli falan yaparım güzel oluyor, tavsiye ederim
İlk defa duydum ben bunu ya su salcaliyi annem yokken evde denemek istiyorum Ellerine saglik

EndGirl isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla