Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23.12.2013, 02:42   #1 (permalink)
Jaqen
Root Administrator

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Kadıköy Karıştı

Kadıköy Karıştı



Kadıköy İskele Meydanı'nda düzenlenen İstanbul Kent Mitingi'nde arama noktasındaki polislere bir grup tarafından taş atıldı. Bunun üzerine polis gruba biber gazı ve tazyikli su ile müdahale etti. Kadıköy İskele Meydanı'nda düzenlenen İstanbul Kent Mitingi'nde arama noktasındaki polislere bir grup tarafından taş atıldı. Bunun üzerine polis gruba biber gazı ve tazyikli su ile müdahale etti

Polisin biber gazı ve basınçlı su ile müdahalesinin ardından Kadıköy adeta savaş alanına döndü. Çok sayıda gösterici ve vatandaş biber gazından etkilendi.

Bazı göstereciler de atılan taşların isabet etmesi sonucu yaralandı. Polisin müdahalesinin ardından mitingi düzenleyen platform üyeleri, göstericileri polise taş atmamaları yönünde uyardı.

Yaklaşık yarım saat süren olayların ardından miting kaldığı yerden devam etti.

1 KADIN GAZDAN ETKİLENDİ
Kadıköy İskele Meydanında düzenlenen "İstanbul Kent Mitingi" saat 17.00’de sona erdi. Miting sırasında polis ile bazı göstericiler arasıda yaşanan gerginlikte polis gruba biber gazı ve basınçlı su sıkarak müdahale etmişti. Mitinge katılan bir kadının bu müdahale sırasında polisin attığı biber gazından etkilenerek hastaneye kaldırıldığı iddia edildi. Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Elif Çermik (65) isimli kadının yoğun bakım servisinde tedavisinin devam ettiği öğrenildi.

Jaqen isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla