Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26.12.2013, 11:03   #278 (permalink)
Ela
Boşver gitsin...

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Burcunuzun Analizi

KOÇ BURCU
Ne kadar sıcak kanlı olursan ol insanlara karşı duvarların var. Sevdiğin insana herşeyini verirsin fakat sevmediğin senden uzak dursun.

BOĞA BURCU
Senin bu çenen var ya adamı bunalıma sokar. İstediğin bişey olmayınca direkt çenene vuruyor. Ama sen o halde de çok tatlısın ...

İKİZLER BURCU
Nerde yılışık boş konuşan tip varsa hepsi özellikle seni buluyor. Nedir senin bunlardan çektiğin. Hepsine yol ver gitsin.

YENGEÇ BURCU
Hayal kırıklığına uğramak konusunda tam bir profesyonelsin. İnsanlara hakettiğinden fazla değer verdikçe bu hep böyle olacak.

ASLAN BURCU
Ne yazık ki senin gibi pozitif insanların bile moralini bozabilecek insanlar var şu hayatta. Moralini yüksek tutmalısın.

BAŞAK BURCU
İçin dışın bir senin insanların arkasından konuşmuyorsun, konuşamıyorsun daha doğrusu. Açık açık yapıştırıyorsun her şeyi.

TERAZİ BURCU
Herkesten çok farklı sever bir terazi. Yeter ki ona dürüst davranın. Senin değerini bilmeyenler, şu an salaklıklarına yanıyorlar.

AKREP BURCU
Çekici olmak akrebin doğasında var.Seni herkes sever ama herkes taşıyamaz.

YAY BURCU
Zor zamanlarında yanında olduğun insanların senin zor zamanlarında yanında olmamalarına kırılıyorsun. İnsanlar ne yazık ki benciller.

OĞLAK BURCU
Uzun zamandır doğru insanı beklediğin için bir aşık olsan destan yazacaksın.Sen inanılmaz bir aşıksın.Aşık olacağın insan çok şanslı.

KOVA BURCU
Sinirlendiğinde her şeyi silip atıyorsun. Kimisine göre bu kötü olsa da aslında kendi huzurun için kendine yaptığın en büyük iyilik.

BALIK BURCU
Bütün insanlar sanki seninle tartışmaktan keyif alıyor bu aralar. Artık sıkıldın herkesten biraz kafanı dinlemek istiyorsun

__________________
Ela isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla