Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27.12.2013, 16:03   #1 (permalink)
Mavi

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Kadınlar Yeni Tıraş Olmuş Erkekleri Beğeniyor!

Kadınlar Yeni Tıraş Olmuş Erkekleri Beğeniyor!

Kadınların kendi kişisel bakımlarına verdikleri önem kadar temizlik ve bakımına özen gösteren erkekleri beğendiklerini biliriz. Yaptırdığı araştırmalar da kadınların özellikle tıraş olan erkekleri daha fazla tercih ettiklerini ortaya koyuyor.

İlk randevuda bakımlı ve tıraşlı olarak gelmesi önemli

İlk randevuda karşınızdaki erkeğin nelere özen göstermesini beklersiniz? Her kadın için güzel sözler duymak önemlidir ama tek başına yeterli değil. Gillette Mach3 Sensitive’in yaptırdığı araştırma sonuçlarına göre her 10 kadından 7’si bir erkekle ilk randevusunda bakımlı ve tıraşlı olmasından etkilendiğini söyledi. Ayrıca nasıl erkekleri beğendikleri sorulduğunda her 10 kadından 8’i yeni tıraş olmuş erkekleri beğendiğini belirtti.

Sizce erkeklerin düzenli tıraş olma alışkanlığı ile başarılı olmaları arasında bir ilişki var mı?
Cevabınız evet ise siz de her 10 kadından 6’sı gibi düzenli tıraş olan bir erkeğin daha başarılı olacağını düşünüyorsunuz. Ayrıca her 10 kadından 8’i bakımlı olmanın ilk kuralını uygulayarak her gün düzenli tıraş olan erkekleri tercih ettiklerini belirtti.

Aile ile tanıştırılırken temizlik önemli

Araştırma sonuçlarına göre kadınların %64’ü erkek arkadaşını ailesi ile tanıştıracağı zaman erkek arkadaşının temizliğine özen göstermesini bekliyor. Bunun yanında araştırma sonuçlarına göre kadınların %53’ü bir erkeğin bakımlı ve temiz olmasının göstergesi olarak tıraşlı olmasını kabul ediyor.

__________________






Herkes herkesi sevmesin, gerek yok.



Mavi isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla