Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04.01.2014, 21:58   #1 (permalink)
Perii
Süper Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Koyu Renk Ruj Kullanmanın 6 Kuralı

Koyu Renk Ruj Kullanmanın 6 Kuralı

Kış aylarının gelmesiyle kendini gösteren koyu renk dudaklar yeniden trend oldu. Koyu renk dudaklarla mükemmel bir seksapelite yaratabilirsin ya da çok rüküş bir görüntüye sebep olabilirsin. Bu yüzden; bordo, mor, kırmızı, siyah, kahve tonlarında iddialı dudaklarla kullanacağın göz ve yüz makyajı çok önemli!!

İşte koyu renk rujları kullanırken ilham alabileceğin ünlüler...



Miranda Kerr

Çok koyu siyaha yakın dudaklar; aynı rengin daha açık tonu, erik çürüğü göz makyajı; branz allık ve masmavi gözler... Monokrom makyajıyla çok asil ve ***** gözüküyor ünlü topmodel.



Rihanna

Erik çürüğü rengi dudaklar bir insana bu kadar yakışır!! Gold tonunda farı, siyah göz kalemi ve yoğun kirpikleriyle; Rihanna gözlerini fazla ilgi çekmeden büyüleyici göstermeyi başarmış. Gold göz makyajı bordo rujlarla çok yakışıyor!




Amanda Seyfried

Güzeller güzeli Seyfried bordo rujunu açık tonlarda bir göz makyajıyla tamamlamış. Hem göz kapağına hem de göz yaşı çizgisinde beyaz kullanarak, zaten büyük olan gözlerine daha da çok dikkat çekmiş. Böylece dudaklarıyla gözleri arasında dengeyi yakalamış.




Taylor Momsen

Koyu rujun en iddalı hali; gotik makyaj. Mor rujunu, mavi mor ve siyah tonlarında abartılı göz makyajıyla tamamlamış. Böyle bir tarzın varsa, yanaklarında renk kullanmamanı tavsiye ederim.



Scarlett Johansson

O muhteşem dudaklara ne yapsa güzel olacak!! Koyu kırmızı ruju sadece siyah göz kalemiyle tamamlayan Johansson az ve öz bir makyaj yapmış. Sade bir seksapelite yakalamış.

Perii isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla