Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05.01.2014, 04:42   #1 (permalink)
Perii
Süper Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Beni Seviyor mu?

Beni Seviyor mu?


Erkekler enteresan yaratıklar. Bir erkeğin seni gerçekten sevip sevmediğini anlamak zor olabilir. Ya da sen kendi hislerinden dolayı durumu anlamak istediğin gibi yorumlayabilirsin.

Az Laf Çok İş

Bir erkeğin seni ne kadar çok sevdiğini göstermesinin yolu, söyledikleri değil, yaptıklarıdır. Herkes ‘’seni seviyorum’’, ‘’sen başkasın’’, ‘’hayatımın aşkısın’’ diyebilir. Ama herkes sana bunu hissettirmeyebilir. Bir an için söylediği bütün sözleri unut ve sana karşı sevgidolu davranıp davranmadığına bak. Ona ihtiyacın olduğunda yanındaysa, sen üzüldüğünde senden çok üzülüyorsa, seni mutlu etmek için elinden geleni yapıyorsa, yeri geldiğinde seni kendinden çok düşünüyorsa; seni seviyordur.

Değişik Ortamlarda Nasıl Davranıyor?

Arkadaşlarının olduğu, yeni insanlarla tanıştığınız, kalabalık ortamalarda sana karşı davranışları çok önemli. Etrafında birsürü insan varken ilgisinin çoğu genelde sendeyse, seni seviyordur.

Seninle İlgili Konularda

Ona kendinle ilgili bir şey anlattığında nasıl tepki veriyor? Yeni işin, arkadaşların, gününün nasıl geçtiği onun ilgisini çekiyorsa, güzel şeylere senin adına seviniyorsa, senin hayatındaki kötü gelişmeler onun da moralini bozuyorsa; seni seviyor ve önemsiyordur.

Seninle Vakit Geçirmek İstiyor mu?

Her fırsat bulduğunda senin yanına geliyorsa, boş zamanlarını seninle geçirmek istiyorsa, bütün yoğunluğuna rağmen, onun aklına geliyorsan, yanına gelemese de gün içinde arayıp mesaj atıyorsa; sürekli seni düşünüyor demektir.

Sevdiğin biriyle birlikteysen, üstelik o da seni seviyorsa; değerini bilmeni öneririm. Özellikle günümüzde iki tarafında birbirini içtenlikle sevdiği ilişkiler her zaman bulunmuyor.

Perii isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla