Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07.01.2014, 20:26   #1 (permalink)
Perii
Süper Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Türk Erkeklerinin Yüzde 90’ı Zorunlu Romantik

Türk Erkeklerinin Yüzde 90’ı Zorunlu Romantik

Bir pırlanta firmasının yaptığı ankete katılan erkeklerin %92’si özel bir günden dolayı “zorunluluktan” pırlanta aldığını söylerken, sadece %8’i “aşkımdan” cevabını verdi.
Ankete göre Türk erkekleri ‘aşkından’ değil ‘zorunluluktan’ romantik ve pırlanta seçerken dikkat ettikleri en önemli şey ‘kalite’ değil ‘fiyat’. Araştırmadan çıkan diğer ilginç sonuçlar şöyle:
Türk Erkekleri Hangi Özel Günlerde Pırlanta Alıyor?
Burada oranlar aslında tahmin edileceği gibi evlilik teklifi ve sevgililer günü lehine oluşmuş durumda. Tektaş alışverişlerinde %90’a yakın bir oran evlilik teklifi iken, genel olarak pırlanta alışverişlerinde evlilik teklifi oranı düşüyor. Özel günler olan sevgililer günü, anneler günü, yılbaşı hediyeleri gibi durumlarda oranlar artış gösteriyor. Erkek pırlanta alıcıları özel günler için pırlanta kolyeleri daha çok tercih ederken evlilik teklifinde tektaş pırlanta cevabı %100’lere yakın geliyor.
Çapkın Erkekler Birden Fazla Adrese Pırlanta Gönderimi Yapabiliyor
Araştırmaya göre erkeklerin içerisinde %2’lik bir oranla da olsa birden fazla adrese pırlanta gönderimi yapanlar var. Bu gönderilerden %2’lik bu kesimin çapkınlık amacıyla pırlanta siparişi verdiğini anlamak mümkün. Hatta bu siparişlerin yüzük ölçülerinin bile farklı olduğu biliniyor.
Erkekler Pırlantanın Özelliklerinden Anlamıyor
Alışveriş yapan erkeklerin %65‘i pırlantanın özellikleri konusunda ilk defa bilgi sahibi olduğunu iletiyor. Müşteri hizmetlerine gelen sorular arasında “pırlanta ile altının ne farkı var” gibi sorular bile mevcut. Dolayısıyla erkekler pırlanta alışverişine girişmeden önce pırlanta hakkında bilgi topluyor, soru soruyor ve araştırma yapıyor.

Perii isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla