Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15.01.2014, 04:06   #1 (permalink)
Perii
Süper Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Irina Shayk Kimdir - Irina Shayk Biyografisi

Irina Shayk Kimdir - Irina Shayk Biyografisi

Irina Shayk, 6 Ocak 1986, Yemanzhelinsk, Çelyabinsk Oblastı, Rusya’da doğmuştur. Tatar asıllıdır.Tam adı İrina Şeyklislamova’dır. Soyadını uzunluğu ve akılda kalması zor olduğu için Şayk olarak değiştiren güzel manken, kariyerindeki en önemli adımları 2007 yılında Sports Illustrated'in bikini özel sayısına verdiği pozlarla attı.
İrina Shayk, 2004'te Chelyabinks'ten Moskova'ya yaptığı bir yolculuk sırasında keşfedildi. Kısa sürede Anne V, Daniella Sarahyba ve Natasha Poly gibi ünlü mankenlerin de ajansı olan Traffic ile bir anlaşma imzaladı.
Rus asıllı manken. 2007 yılından günümüze kadar yaptığı çeşitli modellik çalışmalarıyla tanınır. Düzgün fiziği çok sayıda ajansın dikkatini çekmiş, özellikle bikinili pozları ile birçok dünyaca ünlü derginin uluslararası edisyonlarının kapak kızı olmuştur.
Rus manken İrina Shayk, bir moda ajanı tarafından keşfedildiğinden bu yana fazla uzun zaman geçmedi. Ama o sadece 4 yılda hem ülkesinin hem de dünyanın en gözde mankenleri arasına girdi.
İrina Shayk, Rusya'nın en ***** 50 kadını arasında birinciliğe yükselen model ayrıca uluslararası en iyi model unvanına sahiptir.
2010 yılından beri Real Madrid'in ünlü futbolcusu futbolcu Cristiano Ronaldo ile birliktedir.
İrina Shayk, The Book of Bra' adlı kitabının tanıtımı ve bir mağazanın açılışı için 17 Nisan 2012 tarihinde İstanbul'a geldi.


[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Perii isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla