Konu
:
Zeytin soslu levrek buğulama
Tekil Mesaj gösterimi
18.01.2014, 22:51
#
1
(
permalink
)
Perii
Süper Üye
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Zeytin soslu levrek buğulama
Zeytin soslu levrek buğulama
Malzemeler
1 levrek
2 yemek kaşığı dereotu
1 yemek kaşığı dilimlenmiş siyah zeytin
1 yemek kaşığı dilimlenmiş yeşil zeytin
1 limonun suyu
Tuz
Karabiber
1 yemek kaşığı hardal
1 yemek kaşığı mayonez
1 yemek kaşığı ketçap
Hazırlanışı
Zeytin soslu levrek buğulama: Levreğin bütünlüğünü bozmadan içini temizleyip yıkayın. Bir kabın içine zeytinyağı, hardal, ketçap, mayonez, ince doğranmış dereotu, limon suyu, karabiber ve tuzu alın. İyice karıştırdıktan sonra balığın üzerine dökün. Zeytinleri de ekleyip 175 derece fırında 20 dakika pişirin. Sıcak servis yapın.
Benzer Konular
Tahin soslu levrek...
Zeytin Soslu Hellim Peynirli Biber Salatası...
Baharatlı Havuç Soslu Fırınlanmış Levrek Fileto Tarifi...
Ballı Soya Soslu Buharda Pişirilmiş Levrek Fileto Tarifi...
Sebzeli Levrek Buğulama...
Follow @Forumaski
Perii
Açık Profil bilgileri
Perii nickli üyeye özel mesaj gönderin
Perii - Daha fazla Mesajını bul