Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23.01.2014, 21:57   #1 (permalink)
Şafak
Tecrübeli Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
soris 24 Ocak 2014 Boğa Burcu Yorumu

24 Ocak 2014 Boğa Burcu Yorumu



Sevgili Boğa Burçları ve yükselen burçları Boğa Burcu olanlar, 24 Ocak 2014 Boğa Burcu günlük burç yorumumuz şu şekilde; Sevgili Boğalar bugün saat 10:00 da Aşk ve ilişkiler birebir alakalı olan yönetici gezegeniniz Venüs Oğlak burcundaki seyrine başlamış bulunmakta. 17 Şubat tarihine kadar sürecek bu dönemin, sizler için anlamı, yüksek eğitiminizle alakalı konularda otorite ile olan ilişkinizi olumlu bir şekilde sürdürmeye çalışmanızdır. Bu dönemde sorumluluklarınız artacağından ne kadar çok görevinizi başarıyla tamamlarsanız o denli kendinizi huzurlu hissedebilirsiniz. Kaldı ki siz Boğalar için bu enerji ciddiyet içermesi açısından son derece etkilidir. 24 Ocak 2014 gününe ait Boğa Burcu günlük burç yorumlarımızın sonunda tüm Boğa burçlarına keyifli, huzurlu, sağlıklı ve başarılı bir gün diliyoruz. . .

Galiba sevgiliniz siteminde biraz haklı. Yoğun sosyal hayatınız ilişkinizi biraz yıpratıyor gibi. İlginizi arttırmasanız da, belli etmeniz gerekiyor. Duygularınızın ve ilginizin benzeşmesine çalışmalısınız.

Bir koordinasyon problemi yaşandığını düşünüyor ve bunun çözümlenmesini arzuluyorsunuz. İş yerinizde daha verimli çalışmanın şartlarını sağlamak için ikili bazı görüşmeler talep edeceksiniz.

Maddi konularında, yakın çevrenizin gözünde biraz zayıfsınız. Gerçekçi bir dostun önerisine ihtiyacınız söz konusu. Küçük birikiminiz, sizin yönlendirmenizde tehlike altında gibi görünüyor.
Sağlık konularındaki bazı ertelemeler sonradan üzüntü yaratabilir. Sağlığınızı ihmal etmeyin.

Şafak isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla