Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03.02.2014, 21:55   #1 (permalink)
Perii
Süper Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart En iyi sevgililer günü mekanları

En iyi sevgililer günü mekanları

14 Şubat Sevgililer Günü'nü özel bir yerde, özel bir yemek ve program eşliğinde geçirmek istiyorsanız, sizin için seçtiğimiz Sevgililer Günü mekânlarına hemen göz atabilirsiniz.



Etiler’e yeni soluk getiren The Galliard, Batı Akdeniz ülkeleri; Fransa, İspanya ve İtalya’dan örnekler sunan menüsü, leziz yemekleri, seçkin şarap ve şampanya listesi ile Sevgililer Günü’nün romantik ortamında sizlere unutulmaz bir gece yaşatacak. The Galliard; muhteşem lezzetleri, fine dining ve bar konsepti eşliğinde 14 Şubat’ta sevgilinizle keyifli saatler geçirmenizi garanti ediyor.



Anadolu yakasında bulunan Tapasuma, Sevgililer Günü’nü unutulmaz kılmak isteyen çiftler için geceye özel menüsü ve Boğaz manzarasına karşı yakılan ateşleri ile özel bir atmosfer sunuyor. Özel gecede araba kullanmak istemezseniz Tapasuma’nın kendine ait teknesi sizi Boğaz’ın karşı yakasına güvenle taşıyor.




“Dünyanın Deniz Kıyısındaki En İyi Oteli” ödülünü kazanan Sumahan on the Water Hotel’de iki gece konaklama ve Sevgililer Günü menüsü alan herkese, yüzde 10 konaklama indirimi ve 15’er dakikalık masaj armağan ediliyor.




Conrad İstanbul, 14’üncü katta bulunan panoramik Boğaz manzaralı Summit’te afrodizyak tatlardan oluşan özel Sevgililer Günü menüsü ile romantik bir akşam yemeği sunacak. Sevgililer Günü’ne özel canlı piyano müziğinin eşlik edeceği akşam yemeği, yerli içecekler dahil kişi başı 240 TL’ye sunulacak.




Hilton İstanbul’da bulunan Bosphorus Terrace Restaurant, aşk şarkılarını tüm gece boyunca en güzel melodilerle sunacak olan canlı piyano dinletisi, özel mumlarla donatılmış romantik ortamı ve Boğaz manzarasına eşlik eden afrodizyak lezzetlerden oluşan zengin bir açık büfe ve özel Aşk Kokteyli ile misafirlerini ağırlayacak. Özel program, limitsiz yerli içecekler dahil kişi başı 235 TL.




Hilton İstanbul’un 9. katındaki Lübnan restoranı Al Bushra da, Lübnan mutfağı ve Antakya’nın özel lezzetlerinden oluşan eşsiz menüsü, nefes kesen panaromik Boğaz manzarası, özel terası ve canlı müzik ile unutamayacağınız bir gece vaat ediyor. Al Bushra’nın özel programı, tüm yerli içecekler dahil 225 TL.




Taksim’deki Martı Istanbul Hotel’de Sevgililer Günü kutlamayı planlayan çiftleri, romantik müzikler ile beraber gurme tatlar eşliğinde büyülü bir yemeğin ardından modern ve klasik Türk mimarisini birleştiren odalarda konaklama fırsatlarını içeren farklı seçenekler bekliyor. Gece; otel girişinde, merdivenlerde, lobide tango yapan Tango Rocio ekibinin nefes kesen gösterisi ile başlıyor ve Quad Restaurant’ın “Aşkın 7 Rengi” menüsü ile devam ediyor. Sevgililer Günü gecesi romantik akşam yemeği öncesinde çiftler 18.00-20.00 saatleri arasında Brass Restaurant & Bar’ın birbirinden lezzetli kokteylerinden yüzde 25 indirimli olarak tadabilecekler. 22.00-01.00 saatleri arasında da canlı müzik performansı izlenebilecek. “Aşkın 7 Rengi” akşam yemeği kişi başı fiyatı 100 TL.





Çintemani Restaurant’daki Sevgililer Günü akşam yemeğinde keman ve piyano dinletisi eşliğinde özel bir menü ve sürprizler çiftleri bekliyor. İki kişilik akşam yemeği 490 TL’ye geliyor. Bu özel geceyi akşam yemeği ve canlı müzikle birleştirmek isteyenler için İstanbul’un her hava koşuluna uyan teras barı Bleu Lounge & Grill‘de “Ata & S Band” grubunun yerli ve yabancı repertuarından oluşan nostaljik aşk sarkıları eşlik edecek. İki kişilik akşam yemeğinin bedeli 400 TL.



Holiday Inn İstanbul City, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde unutulmaz bir akşam yemeği yemek isteyenleri Naar Restoran’a davet ediyor. Sevgililer Günü’ne özel olarak Şef Murat Oğuz’un hazırladığı, köpüklü porçini mantar çorbasından karidesli piliç soteye, ağır ateşte pişirilmiş somondan şampanya ve misket limonlu jöleye kadar birbirinden farklı lezzetlerin bulunduğu menü, limitsiz içki dahil kişi başı 79 TL’ye geliyor.





Perii isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla