Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06.02.2014, 23:50   #1 (permalink)
Jaqen
Root Administrator

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Nadezhda Orenburg 51-67 Fenerbahçe

Nadezhda Orenburg 51-67 Fenerbahçe

Fenerbahçe Bayan Basketbol Takımımız, Bayanlar Euroleague 9.Hafta maçında Rusya temsilcisi Nadezhda Orenburg ile karşılaştı. Orenburzhje Sport Hall'da oynanan mücadeleden Potanın Kraliçeleri, 67-51 galip ayrıldı. Fenerbahçemiz, böylece Bayanlar Euroleague'de 9'da 9 yaptı.

Maça hızlı başlayan takım ev sahibi ekip oldu ve Fenerbahçemiz karşısında 8-0’lık bir seri yakaladı. Ardından Fenerbahçe Bayan Basketbol Takımımız Angel ve Cappie’nin etkili oyunuyla rakibini yakalarken, 4 dakikalık bölüm 8-6’lık skorla geçildi. Kalan dakikalar karşılıklı basketlerle geçilirken, Nadezhda çeyreği 16-15 önde tamamladı.

İkinci periyodun ilk dakikalarında Ivana’nın da skora yaptığı katkıyla rakibi karşısında öne geçen Fenerbahçe Bayan Basketbol Takımımız, rakibiyle arasındaki sayı farkını açarak devreyi 9 sayı farkla (30-39) önde tamamladı.

Etkili oyununu ikinci yarıda da sürdüren Fenerbahçemiz, Cappie, Isabella ve Verameyenka’nın basketiyle aradaki sayı farkını çift hanelere taşıdı. (32-42) Periyodun geri kalan dakikalarında oyunun kontrolünü tamamen eline alan Takımımız çeyreği 39-48 rakibinin önünde noktaladı.

Müsabakanın final periyotunda ise rakip takım Nadezhda, aradaki sayı farkını azaltırken(47-50), Potanın Kraliçeleri, Birsel ve Agniezska Bibrzycka’nın da skora katkı yapmasıyla farkın kapanmasına izin vermeyerek, maçtan 51-67 galip ayrıldı.

Jaqen isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla