Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04.04.2014, 00:45   #1 (permalink)
Perii
Süper Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Zeytin Çekirdeğinin Faydaları

Zeytin Çekirdeğinin Faydaları

zeytin çekirdeğinin faydaları nelerdir, zeytin çekirdeğinin yararları nelerdir, zeytin çekirdeği neye iyi gelir, zeytin çekirdeği neye faydalıdır



ADB ve Bulgar uzmanların yaptıkları araştırmalara göre zeytin çekirdeği boğaz boşluğundan mideye düşene kadar eriyip sindirildiği cihazlar ve denekler üzerinde tespit edilmiştir.
Zeytin çekirdeğinin yutulması çok eskiler bu yana yapılan bir şeydir. Zeytin çekirdeğinin insan sağlığına olan faydası asırlardır biliniyor. Zeytin çekirdeği yutan insanların verdiği bazı cevaplar;
1. Midesinde yanma olan kişiler zeytin çekirdeğini yuttuktan sonra rahatladıklarını söylüyorlar.
2. Sindirim sisteminde rahatsızlık olan (kabızlık vs) kişiler zeytin çekirdeği yuttuktan sonra rahatsızlıklarının bittiğini söylüyorlar.
3. Basur hastalığı olup zeytin çekirdeği yutan hastalar basur probleminde kurtulduklarını belirtiyorlar.
Zeytin çekirdeği sindirim yoları, mide hazımsızlıkları gibi rahatsızlar için olağanüstü bir ilaç gibi görünüyor. Tabi en iyi sonucu alacak olan sizlersiniz. Uzmanlar zeytin çekirdeği yutmanın hiç bir zararı olmadığını, zeytin çekirdeğinin boğazdan mideye inene kadar eridiğini ve bir çok kişinin belli rahatsızlıklardan bunun sayesinde kurtulduğunu belirtiyor.


Perii isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla