Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08.05.2014, 20:37   #1 (permalink)
Jineps

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Facebook'tan Kullanıcıları Şaşırtan Uygulama

Facebook'tan Kullanıcıları Şaşırtan Uygulama


Günümüzde her ne kadar popülerliği giderek azaldığı iddia edilse de Facebook, her geçen gün farklı bir özelliği ile kullanıcılarını şaşırtmayı başarıyor.


E-Tohum’da yer verilen bilgilere göre Facebook, sizlerin zaman tünelinizde yapmış olduğunuz paylaşımları analiz ederek hem sizin hakkınızda bilgi topluyor hem de sizin bile zaman zaman kestiremediğiniz durumları önceden tahmin edebiliyor.

Kullanıcılarını bir kez daha şaşırtmayı başaran Facebook, kullanıcıların paylaşımda bulunduklarında duygu ve ilişki durumları hakkında ipuçları edindiklerini belirtti. Yukarıdaki galeride bulunan grafikten de görebileceğiniz gibi bekar kişilerin ilişkisi olanlara göre çok daha aktif şekilde paylaşımda bulundukları gözlenirken, ilişki süresinin uzunluğuna göre Facebook üzerinden yapılan paylaşımların ciddi oranda azalma gösterdiği gözlemleniyor.

Tüm bunların yanında yukarı galeride yer verdiğimiz zaman tüneli paylaşım grafiğinin yanında Facebook kullanıcılarının ilişki yaşadıkları dönemde ise paylaşımlarında bulunan mutluluk ifadelerinin artış gösterdiği özellikle “Güzel”, “Aşk” ve “Mutlu” gibi ifadelerin sayısında ciddi artış gözlemlendiği belirtiliyor.

Veriler hayatımızda her ne kadar önemli yer tutuyor ve bir çok konuda bize rehberlik ediyor olsa da ilişki durumunda verilerden çok kalbinizin sesini dinlemekte fayda var.


__________________
Taklitler aslını yaşatır.
KIPSS.









Ben soğuk değilim,
siz cıvıksınız.

.
Jineps isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla