Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13.05.2014, 18:08   #1 (permalink)
SrKn
ultrAslan

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Bjk Diego, transferi için çok net konuştu

Diego, transferi için çok net konuştu

Beşiktaş’ın transfer listesinde bulunan Diego Ribas, “Transfer konusunda bazı alternatifler var. Atletico Madrid’le devam eder miyiz bilmiyorum. Kararımı Şampiyonlar Ligi finalinden sonra vereceğim.” dedi.

Brezilyalı oyuncu, Almanya’da yayın yapan Allgemeine Zeitung Wolfsburger’e açıklamalar yaptı. Şu an için sadece Şampiyonlar Ligi ve La Liga finallerini düşündüğünü belirten Brezilyalı, başka bir şeyi düşünmediğini vurguladı.

Beşiktaş’ın önümüzdeki sezon için kadrosuna katmak istediği Diego Ribas, Almanya’da Allgemeine Zeitung Wolfsburger gazetesine konuştu. Brezilyalı futbolcu, sadece hafta sonu oynanacak Barcelona maçını ve kazanmaları olası şampiyonluğu düşündüğünü söyledi. Şampiyonlar Ligi finaline de değinen Diego şu ifadeleri kullandı, “Ben şampiyon olmak istiyorum. Önümüzde iki şans var. İki kupayı da finalde kaybetmeyi düşünemiyorum. Sadece kupaları kazanmak var aklımda. İki finalde de şansımız yüzde 50.”

Rüya gibi bir dönem geçirdiğini de belirten Diego Ribas, “Atletico’da rüya gibi bir dönem geçiriyorum. Bu takımın bir parçasıyım. Elimden gelen her şeyi yapıyorum. Sezon sonunda mutlu olmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

mynet

__________________

Fitness Eğitmeni
SrKn isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla