Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23.05.2014, 03:16   #1 (permalink)
EbruLi

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Post Dudak Ağız Burun ve Yüz Biçimlerine Göre Kişilik Tahminleri

Dudak Ağız Burun ve Yüz Biçimlerine Göre Kişilik Tahminleri


DUDAKLAR

* Dar dudak: Duygu ve heyecanlarını pek göstermezler. Bencil ve içe kapanıktırlar.

* Dolgun ve uzun dudak: Her şeye çabuk inanırlar. Aşka düşkün oldukları halde tatminsiz ve değişkendirler. Pek canlı, atak olmazlar. Tavırları dürüsttür.

* İnce dudaklar: İnce dudaklı insan keskin zekalı, çalışmaktan korkmaz ve paraya fazla değer vermez. Yorulmadan, usanmadan öğrenmek araştırmak ister. Sağlam temellerde bir sevgi arar. Mutluluğu dalgalıdır.

* Sarkık dudaklar: Küçük sorunları büyüten, hayattan zevk alamayan, hırçın ve mutsuzdurlar bu kişiler çevresindekileri de olumsuz etkilerler.



AĞIZ

* Küçük ağız: Sakin, az ve öz konuşur. Çevresindeki her şeyin farkındadır. İç ve dış dünyası uyumlu dengeli ve güvenilir insanlardır. Biraz bencil ve cimri olurlar.
* Büyük ağız: Bildiğini kimseden gizlemez. Dobra, kendine güvenen, kaprisli bir yapısı vardır. Gözü hep yükseklerde, doyumsuzdur.

YÜZ BİÇİMLERİ YORUMU

* İnce uzun ve ölçülü yüz: Atak ve araştırmacı bir kişilik sergilerler. Bu tarz insanlar seçici olurlar. Başkalarıyla ilişkileri genellikle olumlu olur. Etkili bir hatiptirler. Sürekli aşk peşinde koşarlar ve bundan da büyük bir zevk alırlar.

* Yuvarlak dolgun yüz: Sevimli, cana yakın insanlardır. İnsanları sever ve sevdiklerine sadık kalırlar. Prensip sahibi ve güven veren bir karakterleri vardır. Yönetmekten çok yönetilmeyi severler.

* Kare yüz: İş adamları, bilge kişiler, bağımsız iş becerme eğiliminde olan insanların yüzüdür. Başkalarının emrinde çalışmayı sevmezler. Ekip çalışmasını severler fakat yönetim ellerindedir. Gerçekçi, azimli ve uyumlu insanlardır. Eksik yönleri; ödün vermezler. Eleştiriye katlanır fakat kırılganlıklarını belli etmezler. Sinirlidirler.

* Köse yüz: Çiğ sözlü olur.

* Kızaran yüz: Utangaç olur.

* Esmerler: Akıllı olur.

BURUN

* Uzun burun: Anlayışları kıttır. İleri görüşlü değildirler. İş yönetmekte başarısız olurlar. Çekingen ve pasiftirler.

* Kısa burun: Genellikle korkak olurlar. Girişken vasıflan yoktur. Yönetilmeyi beklerler.

* Ağza yakın olan burun: Güvenilir kişiler değildirler. Her yönden eksiktirler. Bunlarla ilişkide temkinli olmak gerekir. İkili ilişkide zarar verebilirler.

* Ucu top burun: Canlı ve girişken kişilikleri vardır. Sekse düşkündürler. Yaşamayı ve yaşatmayı severler. Zevk ve sefa düşkünü olurlar.

* Eğri burun: Mert, dürüst ve iyilik sever insanlardır. Olgun, iş becerileri olan güvenilir kişilikleri vardır.

* Geniş delikli burun: Kendini beğenmiş ve haset olurlar. Güvenilir bir dostlukları olmaz. Her şeyi kendilerine yontarlar.

* Büyük ve geniş burun: Sekse düşkün1ükleri aşırı derecededir. Merhametli, uyumlu yalnız biraz bencil olurlar. Eğlence ve zevk oyunları hobileridir. Nankördürler.

* Burundan konuşan: Kibirli, kendini beğenmiş bir tip sergiler. Dostlukları uzun değildir. Hep bana anlayışlı ağır basar.

__________________
Kadının gücünü
Hafife Alma.








Her Yol Sana Çıkar
Galatasaray !


EbruLi isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla