Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25.05.2014, 00:02   #1 (permalink)
Vassago

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Burçların Düşünceleri


Burçların Düşünceleri


KOÇ: Sen kısıtlanmayı değil kısıtlamayı seviyorsun.O da senin özelliğin çok seviyorsun ve sevdiğini çok kıskanıyorsun.

BOĞA: Seni sevdiğini biliyorsun ama o gururun her şeyden önce geliyor. Bazen geri dönüş yoktur ve aldığın kararlarda bunun göstergesidir.

İKİZLER: Özlemek sana göre değil. İstediğin zaman yanında olabilmeli sevdiklerin. Sana özel ışınlanma makinesi yapıcam.s

YENGEÇ: Öyle bir hala geldin ki insanların ''yapamaz, yapmaz'' dedikleri şeyleri bile yapar oldun .

ASLAN: Yakınlarının sorunları kafanı meşgul etmekte. Melek misin sen? Gün gibi doğuyorsun insanların karanlıklarına

BAŞAK: Çevrende yine salak salak tipler çoğalmaya başladı. Merak etme başkan'ı aradım diplomatik dokunulmazlık sağlayacaklar sana ♥

TERAZİ: Başından çok olay geçmiş olabilir. Çok acı çekmiş, çok bitkin halde olabilirsin. Ama mutluluğu yakalamadan ölmeye niyetin yok.

AKREP: Yaz geldiğin de deniz'e girip, güzel güzel yanmak için can atıyorsun. Bazı şeylere sessiz kalmanın tek nedeni efendiliğindendir.

YAY: Bazılarını çatlatmak için bütün mutluluğunu gözler önüne seriyorsun. Aferin iyi de yapıyorsun. Süper aynen böyle devam.

OĞLAK: Her gün aynı şeyleri yaşamaktan sıkılmadın mı? Bebeğim kendine gel çık dışarı hava al, ne biliyim kavgalara katıl ama böyle durma.

KOVA: Bir şeylerin peşinde olduğunu seziyorum. Hiç merak etme. Oluru yoksa da olur. Senin kalbin temiz mübarek, istediğini elde edeceksin.

BALIK: Ya sen felsefe ruhlusun cnm benim. Kafaya koyduğun bir konuda yenilgiyi kabul etmiyor tam bir spartaküs oluyorsun.


Konu EbruLi tarafından (25.05.2014 Saat 00:11 ) değiştirilmiştir.
Vassago isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla