Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04.06.2014, 21:16   #4 (permalink)
Wine
neden senin olduğun yerde değilim?

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Güneşi Beklerken Dizisi Özetleri

31. Bölüm Özeti

Cihan, ani bir kararla Melis ve Zeynep’e kardeş olduklarını söylemek üzere harekete geçiyor. Ancak Melis’in babasına tepkisi sert oluyor.

Zeynep, Melis’ten duyduklarının şaşkınlığı içindedir. Yıllardır aradığı babasının kim olduğunu öğrenmiştir. Yaşadığı hayal kırıklığı sonucu, Demet ile tartışır.

Kerem’in Barış’a hazırladığı sürpriz, Melis tarafından gelen bir telefon ile sonlanır.

Zeynep kayıptır. Kızına açıklama yapmakta zorlanan Demet, Cihan ile bir araya gelir. Cihan’ın önü, tanımadığı kişilerce kesilir ve saldırıya uğrar. Jale yıllarca sakladığı sır yüzünden Demet’e karşı son derece mahçuptur. Mehmet ile buluşan Jale’nin başka sırları da vardır.

Herkes Zeynep’i aramaktadır. Cihan, Barış’tan yardım ister. Kerem, tek başına her yeri didik didik eder. Demet'in karşısına çıkan Kerem, olanlardan onu sorumlu tutar. Zeynep sokakta laf dalaşına girdiği serseriler tarafından bayıltılır. Zeynep baygınken, yardımına beklenmeyen biri koşar. Bu gizemli kişi, Kerem’e mesaj atar. Zeynep’e kavuşan Kerem, telefonuna gelen bu isimsiz mesajın peşine düşer. Zeynep eve dönmek istemez. Geceyi Keremler’de geçirir. Zeynep gizemli kişinin ona bıraktığı hediyeyi fark eder.

Melis, yaptığının doğruluğundan emin değildir. Kerem’e ulaşamayan Melis, Aksel’e içini döker. Aksel, Melis’e beklenmeyen bir itirafta bulunur.

Ahmet, Kerem’in Amerika’ya gidişini organize etmektedir. Zeynep’in durumunu gören Ahmet, onunla dertleşir. Zeynep, Ahmet’in söylediklerinden sonra babasının karşısına çıkmaya karar verir.

Cihan ile Zeynep kavuşurlar. Sıra Tülin’e her şeyi itiraf etmeye gelmiştir. Tülin ile tartışan Cihan bir anda fenalaşır.

Zeynep ise Kerem’in her şeyi önceden bilip ondan sakladığını öğrenir. Zeynep büyük bir hayal kırıklığı ile Kerem’in karşısına çıkar.



32. Bölüm Özeti

Zeynep, kendisinden gerçekleri saklayan Kerem’i affetmiyor.

Zeynep, kendisinden gerçekleri saklayan Kerem’i affetmez. Zeynep duyduğu acı haberle sarsılır. Cihan hastanededir! Herkes hastanede toplanır. Cihan, ölüm ile burun buruna gelir.

Kerem’in Amerika yolculuğu için geri sayım başlar. Bu haber hızla yayılır. Herkes onu kararından vazgeçirmeye çalışır. Ancak Kerem kararından dönmez. Zeynep son bir kez Kerem’in karşısına çıkar. İkili arasındaki geçen konuşma sonrası Kerem acaba, Amerika uçağına binecek midir?



33. Bölüm Özeti

Aksel, Kerem ve Zeynep arasındaki aşkı Barış’a söylüyor. Barış da öfkeyle Zeynep’in karşısına çıkıyor.

Sayer Koleji, Kerem’in yokluğuna alışamamıştır. Okula gelen yeni öğrenci, bir anda tüm dengeleri değiştirir. Aksel daha okuldaki ilk gününde ortalığı altüst eder. Zeynep ile Melis, Aksel’e gününü göstermekte kararlıdır.

Kerem, eski bir arkadaşıyla birlikte kalmaktadır. Kerem’in gelişi, Jane’in göz ardı ettiği bazı duygularının canlanmasına neden olur. Jane’in geçmişi, Kerem’in başına bela olur.

Aksel, Kerem ve Zeynep arasındaki aşkı Barış’a söyler. Barış, öfkeyle Zeynep’in karşısına çıkar. Zeynep, Barış’a durumu açıklamakta zorlanır. Melis, Barış ve Zeynep arasındaki kavgaya tanık olur. Acaba Melis de Kerem’le Zeynep’in ilişkisini öğrenecek midir?



34. Bölüm Özeti

Barış ve Kerem için yüzleşme vakti geliyor. Ve iki can dostunun ilişkisi kopma noktasına geliyor.

Melis, Zeynep-Kerem aşkını öğrenince öfkeden çılgına döner. Tepkisini hemen belli etmemeye karar verir ve ikiliyi rezil edecek bir planın hazırlıklarına girişir.

Kerem’in Amerika’ya gitmediği haberi hızla yayılır. Barış ve Kerem için yüzleşme vakti gelmiştir. Kardeşlerin ilişkisi kopma noktasına gelir.

Kerem, Koray’ın izini sürmeye devam eder. Koray’ın yaşıyor olma ihtimali, Ahmet’i umutlandırır. İpuçları adım adım Koray’a çıkmaktadır.



35. Bölüm Özeti

Eski Kerem Sayer geri dönüyor.

Koray’ın karşısına çıkan Kerem ile babası büyük bir şok içerisindedir. Sayer Ailesi’ni zor günler beklemektedir. Zeynep, Melis’in tehdidinden sonra hayatına dair önemli kararlar alır. Kerem ile Zeynep artık kimse için birbirlerinden vazgeçmeyecektir.

Eski Kerem Sayer geri dönmüştür. Fakat okulda onu tatsız sürprizler beklemektedir. Kerem yokluğunda dönen işlerin farkına varınca çok sinirlenir. Okulda terör estiren Kerem kimseye acımaz.

Melis ile Zeynep arasındaki gerginlik kavgaya dönüşür. Cihan’ın devreye girmesi kızları sakinleştirmeye yetmez.



36. Bölüm Özeti

Koray olayını tezgahlayanın Aksel olduğunu öğrenen Kerem, intikam için elindeki kozu kullanıyor.

Kerem, Koray olayını tezgahlayanın Aksel olduğunu öğrenir ve soluğu Aksel’in yanında alır. Ancak Aksel, Kerem’in hiç beklemediği bir tepki verir. Hızını alamayan Kerem, intikam almaktan vazgeçmez. Aksel’e karşı elinde tuttuğu kozu kullanır. Aksel'in hayatı bir anda altüst olur.

Kerem'in evinde Jane ile karşılaşan Zeynep, kıskançlık krizine girer. Kerem'in rahat tavırları onu daha da sinirlendirir. Zeynep, Kerem'i kıskandırmaya karar verir. Aksel, kız kardeşi ile Barış arasındaki ilişkiyi öğrenir. Gördüklerine tepkisiz kalamaz.



37. Bölüm Özeti

Kerem, Aksel'i çıkartmak için Zeynep’in evine gider. Ancak Zeynep ve Demet, Aksel’i çoktan sahiplenmiştir. Kerem'in eli kolu bağlanır. Aksel'in pişkinliği Kerem'i iyice delirtir.

Kerem, Aksel'in okuldaki itibarını sıfırlamaya karar verir. Jane’i feci halde kıskanan Zeynep ise hiç beklemediği bir sürpriz ile karşı karşıya kalır.

Aksel’in Zeynep’in evinde kalmaya başlaması Melis’i kıskandırır. İki kardeşin arası tekrar gerilir. Melis, Zeynep'i hiç beklemediği bir yerden sıkıştırır.

Aksel, para kazanmak için bir parti düzenler. Partinin bitişi ise herkes için korkutucu olur. Aksel, Melis’i mutlu etmek için harekete geçer.



38. Bölüm Özeti

Kerem ile Aksel arasında büyük bir hesaplaşma yaşanıyor.

Kerem, Zeynep’in söylediklerinden sonra çok kızgındır. Zeynep’i dolduranın Melis olduğunu öğrenir. Melis’e hak ettiği dersi vermek için kolları sıvar. Aksel ise Kerem’in bu hamlesine sessiz kalmaz. Aksel ile Kerem, okulu birbirine katarlar. Kavgayı ayırmak beklenmedik birine düşer.

Zeynep, hiç tanımadığı dedesini bir anda karşısında bulmanın şokunu atmakta zorlanır. Demet, babasına karşı nasıl davranacağını bilemez. Zeynep, dedesine çok sert bir tepki verir. Okulda ve özel hayatında yaşananlar, Cihan’ı iyice öfkelendirir. Cihan sonunda masaya yumruğunu vurur. Aldığı şok edici kararlar, Zeynep’i ve Melis’i derinden etkiler.



39. Bölüm Özeti

Cihan’ın yasakları yüzünden Zeynep ve Kerem bir araya gelemiyor. Sevgililer de kavuşmak için her şeyi göze alıyor.

Cihan’ın yasakları Zeynep ve Melis’i zor durumda bırakır. Okulda ve dışarıda genç aşıklara adeta bir sıkıyönetim uygulanır. Bir yandan da dedesi Zeynep’in peşini bırakmamaktadır. Sevgililer kavuşmak için her şeyi göze alırlar.

Kerem, karşısına çıkan esrarengiz mesajları takip etmeye başlar. Mesajlar onu hiç beklemediği bir yere çıkarır. Kerem, sırlarla dolu biriyle karşı karşıya gelir.

Behice’nin aldığı bir ölüm haberi tüm dengeleri altüst eder. Barış’a hayatını değiştirecek bir mektup gelir. Mektup, Barış'tan önce başkasının eline geçer. Mektubun içeriği ölümüne bir yüzleşmeye sebep olur.



40. Bölüm Özeti

Kerem babasıyla ilgili gerçeklere çok yaklaşıyor.

Zeynep, dedesinden yediği tokada ne tepki vereceğini bilemez. Demet, bu olaydan sonra hayatında ilk kez babasına karşı sessizliğini bozar. Kızından beklemediği sertlikte bir tepki gören Osman, evi terk eder. Zeynep ve Kerem, Osman’ı zor bir durumda bulur. Dedesinin halini gören Zeynep, vicdan azabı duymaya başlar. Bu olay ikili arasında beklenmedik bir yakınlaşmaya neden olur.

Behice ile Ahmet'in yüzleşmesi, Barış açısından acı sonuçlar doğurur. Gençler, Barış’ı bu zor gününde yalnız bırakmaz. Kerem ile Barış arasındaki buzlar erir. Barış, Kenan'ın kendisine yazdığı mektubun peşine düşer. Mektup, Kerem'in eline geçer. Kerem, ailesi hakkındaki gerçekleri öğrenecek midir?


__________________
Wine isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla