Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18.06.2014, 20:21   #1 (permalink)
Lykia

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Kaşarlı Enginar Dolma

Kaşarlı Enginar Dolma




Malzemeler

4 ENGİNAR
1 7-8 YEMEK KAŞIĞI BEZELYELİ GARNÜTÜR
4 İRİ DİLİM KAŞAR
1 LİMON
1 SOĞAN
TUZ


Hazırlanışı

TEMİZLENMİŞ ENGİNARLARI LİMONLA OVUP YARIM LİMON,TUZ VE SU İLE HAŞLIYORUZ.
DİĞER TARAFTA KUŞBAŞI DOĞRANMIŞ SOĞANI YAĞDA KAVURUP GARNÜTÜRÜ EKLEYEREK BİRLİKTE SOTELİYORUZ.
YUMUŞAYAN ENGİNARLARI FIRIN KABINA DİZİP İÇİNE HAZIRLADIĞIMIZ GARNİTÜRÜ PAYLAŞTIRIYORUZ.
ÜZERİNE KAŞARLARI KOYUP KIRMIZI BİBER SERPİYORUZ
3 YEMEK KAŞIĞI KADAR SU KOYUP FIRINA VERİYORUZ
180 DERECEDE KAŞAR ERİYİP SUYU BİRAZ ÇEKENE KADAR PİŞİRİYORUZ.

__________________
Lykia isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla