Konu
:
Kaşarlı Enginar Dolma
Tekil Mesaj gösterimi
18.06.2014, 20:21
#
1
(
permalink
)
Lykia
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Kaşarlı Enginar Dolma
Kaşarlı Enginar Dolma
Malzemeler
4 ENGİNAR
1 7-8 YEMEK KAŞIĞI BEZELYELİ GARNÜTÜR
4 İRİ DİLİM KAŞAR
1 LİMON
1 SOĞAN
TUZ
Hazırlanışı
TEMİZLENMİŞ ENGİNARLARI LİMONLA OVUP YARIM LİMON,TUZ VE SU İLE HAŞLIYORUZ.
DİĞER TARAFTA KUŞBAŞI DOĞRANMIŞ SOĞANI YAĞDA KAVURUP GARNÜTÜRÜ EKLEYEREK BİRLİKTE SOTELİYORUZ.
YUMUŞAYAN ENGİNARLARI FIRIN KABINA DİZİP İÇİNE HAZIRLADIĞIMIZ GARNİTÜRÜ PAYLAŞTIRIYORUZ.
ÜZERİNE KAŞARLARI KOYUP KIRMIZI BİBER SERPİYORUZ
3 YEMEK KAŞIĞI KADAR SU KOYUP FIRINA VERİYORUZ
180 DERECEDE KAŞAR ERİYİP SUYU BİRAZ ÇEKENE KADAR PİŞİRİYORUZ.
Benzer Konular
Fırında Kaşarlı Mantar...
Pestolu kaşarlı ekmek...
Sebzeli Kaşarlı Kek...
Enginar Çorbası Tarifi - Enginar Çorbası Nasıl Yapılır...
Kaşarlı Biftek...
Follow @Forumaski
__________________
Lykia
Açık Profil bilgileri
Lykia nickli üyeye özel mesaj gönderin
Lykia - Daha fazla Mesajını bul