Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20.06.2014, 13:18   #4 (permalink)
Jineps

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Ağlatan Dans Dizisi Ne Zaman Başlayacak?, Ağlatan Dans Dizisi Konusu, Oyuncuları - Dizi Resim

Ağlatan Dans fragmanı, Ağlatan Dans fragmanı izle, Ağlatan Dans fragmanı tek parça izle, Ağlatan Dans 4.bölüm fragmanı hd izle, Ağlatan Dans fragmanı full hd izle, Ağlatan Dans yeni bölüm izle, Ağlatan Dans 4.Bölüm fragmanı izle.

AĞLATAN DANS EKİBİ ÇERKEZLERLE BULUŞTU
İstanbul’da yaşayan Çerkesler, İstanbul Çerkes Derneği’nin kültür programında buluştu. Programa "Ağlatan Dans" dizisi ekibi de katıldı.
İstanbul’da yaşayan Çerkesler, İstanbul Çerkes Derneği’nin kültür programında buluştu. Programa "Ağlatan Dans" dizisi ekibi de katıldı.
İstanbul Çerkes Derneği’nin Bakırköy Cem Karaca Kültür Merkezi’ndeki yıl sonu kültür programı yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

Programa "Ağlatan Dans" dizisi yönetmeni Hakan Kurşun ve dizinin yapımcısı Yasemin Nak’ın yanı sıra oyuncular , Çerkes Dernekleri Federasyonu Başkanı Nusret Baş ile çok sayıda davetli katıldı.
Ağlatan Dans’ın sevilen oyuncuları Fırat Şahin ve Burcu Sülün’ün sunduğu programda Aslan Tlebzu, Gülcan Altan ve Tambi Cimuk gibi ünlü Çerkes sanatçılar konser verdi.
İstanbul Çerkes Derneği’nin halk dansları grubu ’’Tızefed ’’ yaptığı gösteriler ile izleyicilere keyifli saatler yaşattı. Gecede gazeteci yazar Fuat Uğur başta olmak üzere çok sayıda kişiye ’’Çerkes kültürüne olan katkılarından dolayı’’ dernek yöneticileri tarafından plaket verildi.

Çekimleri Çanakkale’nin doğal güzellikleri arasında geçen dizide, oyuncuların hiçbiri İstanbul’a geri dönmek istemiyor. ‘Begüm’ adlı karakteri canlandıracak olan Öykü Çelik; “İstanbul’a dönmek çok zor olacak, burayı çok sevdik.” dedi.

DİZİ BAŞLAMADAN, RUS FANLARI DİZİ TANITIMINI RUSÇA’YA ÇEVİRDİ!
“Ağlatan Dans”, sadece dizi müziğinin yer aldığı tanıtımının yayınlanmasıyla bile sosyal medyada merak uyandırdı! Çerkes kültürüyle Türk kültürünün buluştuğu bir aşk hikayesini anlatan dizi yayınlanmaya başlamadan Türkiye ve birçok ülkede fanları oluştu bile!
Rus fanları, dizinin yayınlanan ilk tanıtımını hız kesmeden tanıtımı Rusça’ya çevirdi.


__________________
Taklitler aslını yaşatır.
KIPSS.









Ben soğuk değilim,
siz cıvıksınız.

.
Jineps isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla