Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05.07.2014, 00:51   #1 (permalink)
KaRaqiZz
BaHaRamaZaN

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Kaçak Gelin Dizisinin Şebnemi Selin Şekerci Kimdir? Hayatı ve Resimleri

Kaçak Gelin Dizisinin Şebnemi Selin Şekerci Kimdir? Hayatı ve Resimleri



Doğum Tarihi : 1 Haziran 1988
Yaşı :26
Doğum Yeri :İzmir
Burcu : İkizler
Boyu :167 cm

Selin Şekerci Hayatı
Selin Şekerci 1 Haziran 1988 yılı İzmir doğumludur.İzmir Devlet Tiyatrosun`da oyunculuk yapmış olup oyunculuk konusunda bir çok ünlü oyuncudan özel dersler almıştır.İlk oyunculuk deneyimini 2007 yılın`da Kavak Yelleri isimli sevilen dizi`de Feyza karakteri ile yaşamıştır.2008 yılın`da Turkcell Selocan Şanslı Gün reklam filmin`de rol alarak izleyicilerin karşısına çıkmıştır.

2008-2010 yılları arasında başrollerin`de Rojda Demirer ,Özge Özpirinççi ve Hümeyra Akbay`ın rol aldığı Melekler Korusun dizisin`de Özgür Çelikli karakteri ile bir çok hayrana sahip olmuştur.2011 yılın`da Star Tv ekranların`da yayınlanan başrollerin`de Kadir İnanır,Mustafa Üstündağ ve Kenan Ece`nin rol aldığı İzmir Çetesi isimli sevilen komedi dizisin`de Mira olarak ekranlara gelmiştir.2011 yılı Leyla ile Mecnun dizisin`de Şekerpare ve 2012-2013 yılları arasında Show Tv`de yayınlanan Benim İçin Üzülme isimli sevilen dizi`de Irmak karakterini canlandırmıştır.

__________________
Aşk der ki sana: Yolumdaysan başım feda yoluna; ama bil ki senin de başını isterim yoluma. Kahır, kapris gelecekse senden amenna! Ama ayağına diken batarsa yolumda ah edip vahlanma!...
Aşk bilek gücü değil “YÜREKTİR”! Yüreğin yetmiyorsa düşme yollara!…
KaRaqiZz isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla