Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12.07.2014, 13:15   #1 (permalink)
Courage
İyiler İlk Görüşte Tanınmaz.

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Dünyanın En Büyük Ev Kedisi:Ulric

Dünyanın En Büyük Ev Kedisi:Ulric




7 yaşındaki devasa kedinin sahibi Jan Mitchell, iki eliyle sımsıkı kavradığı zaman bile kedisini kaldırmakta zorlanıyor. Aslında her ne kadar sevimli gibi gözükse de, ölümcül derecede obez olan Ulric, 13.6 kilogram ağırlığında. Sahibi şunları söylüyor:
"Küçüklüğünden itibaren büyük bir kedi olacağının sinyallerini veriyordu. Kardeşlerinin yemeklerini çalardı ve egzersiz yapmayı pek sevmezdi. Tüm gününü tembelce yatarak geçirirdi. Onu birçok defa tasmayla yürüyüşe çıkarmayı bile denedim ama asla buna yanaşmadı. Veteriner bize onun aşırı kilolu olduğunu söylediğinde, bir şeyler yapmaya karar verdik."
Ulric, zayıflaması için PDSA isimli bir kurum tarafından diyete alındı. Kurumdan Stella Hughes şunları söylüyor:
"Ulrik ölümcül derecede obez ve bu, hem sağlığı açısından, hem de ömür beklentisi açısından çok büyük sıkıntılar yaratabilir. Aşırı kilolu hayvanlar genellikle daha az hareket etmeye meyillidirler, daha az oyun oynarlar ve kolaylıkla ciddi sağlık sorunları yaşarlar. İyi haber ise, Ulric için bir şeyler yapmamız için halen geç olmaması. Ulric'in, PDSA tarafından düzenlenen hayvan zayıflama yarışması sonrasında sağlıklı bir vücuda kavuşup, uzun bir hayat yaşayacağından oldukça eminiz."

Courage isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla