Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17.07.2014, 03:51   #1 (permalink)
Perii
Süper Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Serkan Börekyemez Kimdir - Kiraz Mevsimi Dizisi İlker Kimdir

Serkan Börekyemez Kimdir - Kiraz Mevsimi Dizisi İlker Kimdir
Serkan Börekyemez, Serkan Börekyemez Kimdir, Serkan Börekyemez Hakkında, Serkan Börekyemez Kaç Yaşında, Serkan Börekyemez Resimleri, Kiraz Mevsimi İlker Kimdir, Kiraz Mevsimi Dizisi İlker Kimdir, Kiraz Mevsimi İlker Hakkında, Kiraz Mevsimi İlker Resimleri
İlker Korkmaz karakterini canlandıran oyuncu 28 Mayıs 1985 doğumludur. 1.88 boyunda 88 kg ağırlığında olan oyuncu Müjdat Gezen Sanat Merkezi Konservatuarından mezundur.

Midas’ın Kulakları, Ay Işığında Şamata gibi oyunlarda rol almış olan oyuncu Paşa Gönlüm dizisiyle ilk televizyon deneyimini yaşamıştır. Dizi de göstermiş olduğu performans beğenilmiş olacak ki Kiraz Mevsimi dizisinden teklif almıştır.

Dizi de Sibel’in eşi rolünde bulmuş olduğumuz İlker karakterini oynamaktadır. Sibel çok zengin birisi olduğu için onunla evlenmeyi kabul etmiş ve sibel’in parasını dilediği gibi kullanan bir karakteri canlandırmaktadır. Karakteristik özelliklerini incelediğimizde canlandırdığı karakter çok çapkın biridir. Hatta; çapkınlık yaparken birkaç kez karısına yakalanmış bir roldedir. Yakalandığı halde durumu bir şekilde çevirip, eşini ikna eden kıvrak bir karakterdir.









Perii isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla