Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05.08.2014, 06:42   #1 (permalink)
DeLi.Cocuk

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Windows 9 Ücretsiz mi Olacak? Windows 9 Ne Zaman Çıkıyor

Windows 9 Ücretsiz mi Olacak? Windows 9 Ne Zaman Çıkıyor








Microsoft’un para basma makinesi olarak tabir edebileceğimiz Windows’un bir sonraki sürümü Windows 9’un ücretsiz dağıtılabileceği konuşuluyor.








Microsoft’un en çok para kazandığı ürünlerinin başında bir çok kişinin bilgisayarında yer alan Windows işletim sistemi gelmekte. Dev şirketin altın yumurtlayan tavuğu keserek Windows’u ücretsiz yapmayacağını düşünüyor olabilirsiniz ancak ZDNet’in iddiasına göre Windows 9 ücretsiz olabilir.
Microsoft’un en temel hedefini eski Windows sürümlerini kullanan kişileri daha yeni sürümlere terfi ettirmek olduğunu söyleyen ZDNet, Windows XP, Windows Vista ve Windows 7’de dahil olmak üzere eski Windows kullanıcılarına Windows 9’u ücretsiz olarak dağıtabileceğini iddia etti.





Windows 8,1 güncellemesi gibi olacak
İddiaya göre Windows 9, Windows 8,1 güncellemesi gibi kayda değer yenilikler getirecek ve Windows 8,1, Windows 7 Service Pack 1 kullanıcılarına güncelleme merkezi üzerinden ücretsiz bir şekilde sunulacak.
İlk değil
Kod adı Threshold olan Windows 9’un ücretsiz dağıtılabileceği iddiası aslında ilk defa dile getirilmiyor. Özellikle Apple’ın Mac OS X’i ücretsiz dağıtmaya başlamasının ardından Microsoft’un da böyle bir hamle yapacağını düşünen kişiler tarafından ortaya atılan bu iddia, bir süredir internette dolaşıyor.

DeLi.Cocuk isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla