Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05.08.2014, 15:01   #1 (permalink)
Bia
Süper Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Olympiakos maçının biletleri ne kadar?

Olympiakos maçının biletleri ne kadar?

Fenerbahçemiz'in 16 Ağustos Cumartesi günü Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda, Yunanistan Ligi Şampiyonu Olympiakos ile oynayacağı maçın biletleri satışa çıkıyor.



Fenerbahçe'nin 16 Ağustos Cumartesi günü Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda, Yunanistan Ligi Şampiyonu Olympiakos ile oynayacağı hazırlık maçının biletlerinin satışına, 9 Ağustos Cumartesi günü başlanıyor.

Biletler; 9 Ağustos Cumartesi günü Kongre Üyelerine, 10 Ağustos Pazar günü Kongre Üyeleri ve Premium Kart sahiplerine, 11 Ağustos Pazartesi günü Fenerbahçe Kart sahipleri ve Fenercell abonelerine, 12 Ağustos Salı günü itibariyle de genel satışa sunulacak.

Kongre Üyeleri ve Premium Kart sahipleri 3, Platinium ve Gold Taraftar Kart sahipleri 2, Fenercell faturalı hat sahipleri ve Classic Taraftar Kart sahipleri 1 adet bilet alabilecek.

Bilet satışında kart ibrazı zorunlu olacak. Biletlerin satışı [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] üzerinden gerçekleştirilecek. Fenerbahçe Olympiakos maçında kombine kartlar geçerli olacak. Kombine kart sahibi taraftarlar, biletix gişelerinden alacakları biletlerle maçı izleyebilecekler.

Bilet fiyatları:

MİGROS VE OKUL AÇIK TRİBÜNLERİ: 50,00 TL
FENERIUM ÜST H-I BLOK: 88,00 TL
FENERIUM ÜST C-D-F-G BLOK : 110,00 TL
D-SMART FENERIUM ALT H BLOK : 165,00 TL
D-SMART FENERIUM ALT C-G BLOK : 215,00 TL
D-SMART FENERIUM ALT D-F BLOK : 255,00 TL
D-SMART FENERIUM ALT E BLOK : 265,00 TL

Bia isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla