Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21.11.2012, 21:14   #1 (permalink)
Jaqen
Root Administrator

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Eczacıbaşı VitrA, liderliğini sürdürmek istiyor



Türkiye ve Avrupa Ligleri’nde üst üste aldığı galibiyetlerle sezona yenilgisiz ve lider devam eden Eczacıbaşı VitrA Voleybol Takımı, 22 Kasım Perşembe günü, Şampiyonlar Ligi D Grubu’ndaki dördüncü maçını, geçen hafta Almanya'da 3-0 yendiği Dresdner SC Takımı ile yapacak. Burhan Felek Voleybol Salonu’nda, saat 18.00’de başlayacak maç, NTV Spor’dan naklen verilecek.

Dresdner SC Takımı ile yaptıkları ilk maçın beklediklerinden kolay geçtiğini, ancak rakiplerinin genç ve yetenekli sporculara sahip olduğunu, ilk sette de bu yeteneklerini çok iyi sergilediklerini belirten Eczacıbaşı VitrA Antrenörü Lorenzo Micelli “Biz her geçen gün çok daha iyi bir takım olma yolunda ilerliyoruz. Deneyimli ve yetenekli bir kadroya sahibiz. Bu maçtan da galip ayrılıp, grubumuzdaki liderlik avantajımızı sürdürmek istiyoruz. Geçen hafta centilmen ve kalabalık bir Alman seyircisi önünde oynadık. Şimdi kendi muhteşem seyircimiz karşısında oynayacağız. Taraftarlarımızı ve voleybolseverleri bekliyoruz” dedi.

Eczacıbaşı VitrA Voleybol Takımı Kaptanı Esra Gümüş ise, “Şampiyonlar Ligi’nde, puan vermeden üç galibiyet aldık. Gidişatımızdan memnunuz ve bu iyi gidişi sürdürmeye niyetliyiz. Bu kez kendi seyircimiz önünde yine net bir skor alıp, üç puanı hanemize yazdırmak istiyoruz” dedi.
Galibiyet serisini ve liderliğini sürdürmek isteyen Eczacıbaşı VitrA Voleybol Takımı D Grubu’nda dokuz puanla birinci, Azerrail Bakü (Azerbaycan) yedi puanla ikinci, Tauron MKS Dabrowa Gornicza (Polonya) üç puanla üçüncü, Dresdner SC (Almanya) iki puanla son sırada yer alıyor.


Eczacıbaşı VitrA – Dresdner SC (Almanya)
22 Kasım Perşembe, 18:00, NTV Spor Canlı
Burhan Felek Voleybol Salonu


Kaynak:TVF Resmi Sitesi

Jaqen isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla