Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07.08.2014, 17:43   #11 (permalink)
FragiLe

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Bir Fincan Kahve, Bir de Sen.

Bir kadın vazgeçmek zorunda kaldığında, yavaş yavaş ama iyi bir şekilde unutur sevdiğini. Bir adamsa, bir başka bedende nefes nefese ya da bir rakı sofrasında iki-üç arkadaşıyla sabaha kadar içerek yitikleşip gider ve unutur sevdiğini. Ya da unuttuğunu düşünür, ne fark eder.
Belki diyorum sen farklısındır, sen iyi bir şekilde unutursun belki beni. Başka bedenlerin yardımıyla değil de, kendi kendine unutmak için savaş verirsin, tıpkı benim gibi.
Ama öyle yapmıyorsun. Herkesleşiyorsun, zaten öyleydin değil mi? Ben başkalaştırmıştım seni, ben bambaşka dünyalara ait sanmıştım. Görüyorum ki, herkes gibisin.
Her adam gibi başka bedenlerde alıyorsun soluğu. Nefes nefese, unutmaya çalışıyorsun. Peki unutabiliyor musun?
Unutmak, sevmek kadar basit mi senin kitabında ?
Sen başka bedenlerde yitikleşirken, ben kendi içimde verdiğim savaşla yitikleşiyorum. Belki ben daha fazla acı çekiyorum. Belki sen nerdeyse hiç acı çekmiyorsun, hatta zevk alıyorsun. Belki ben bu şekilde seni asla unutamayacağım. Ama en azından iyi bir şekilde unutmaya çalışıyorum seni. İyi bir vazgeçiş bu.
Ama sen vazgeçişlerin en kötüsünü seçiyorsun. Bir anda gidiyorsun, beni geride bırakıyorsun. Bir başkasının kollarına gidiyorsun. Nasıl bir vazgeçiş bu böyle? Nasıl bir kötülük bu?
Vazgeç diyorlar.
-Vazgeç sen de onun senden vazgeçtiği gibi.
+Vazgeçmem gerekiyorsa eğer, onun benden vazgeçtiği gibi vazgeçmem ben. İyi bir vazgeçiş olur benimkisi.
Öyle yapıyorum ben de. Vazgeçiyorum senden. Ağlıyorum, hırpalıyorum kendimi, yıpranıyorum ama bir şekilde geliyorum yine kendime. Öyle olması gerekiyor çünkü.
Ve biliyor musun, yıllar sonra bir gün ikimizden biri hatırlayacaksa hatıralarımızı o sen olacaksın. Başka kollarda, sürekli bir başkasının kollarında arayacaksın benim sana verdiklerimi. Ama bulamayacaksın. Belki geç olacak ama, bir gün anlayacaksın.
Gitmek, güç ister. Çünkü gitmenin verdiği ağır yükler vardır, taşımasını bileceksin. Ve yıllar sonra sen o yükleri taşımak zorunda kalacak, çökeceksin.
Ben şimdi vazgeçiyorum senden, iyi bir vazgeçiş bu.
Vazgeçtim gözlerinden.
Vazgeçtim sözlerinden.
Hoşçakal.

__________________
You are art.
FragiLe isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla