Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21.08.2014, 23:32   #1 (permalink)
KaRaqiZz
BaHaRamaZaN

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Aşık Edici Etkileyici Mesajlar, Baş Döndüren Aşk Sözleri, Aşık Edici Kısa Mesajlar, Sözler

Aşık Edici Etkileyici Mesajlar, Baş Döndüren Aşk Sözleri, Aşık Edici Kısa Mesajlar, Sözler



aşık edici sözler, 2014 aşık edici kısa sözler, kısa aşk mesajları, baş döndüren aşk mesajları, 2014 aşk mesajları, en etkileyici mesajlar, en güzel aşk mesajları


Yeminlerimi senin üzerine söylüyorum gerçekten Seni Seviyorum yemin ederim.
Bu sevgi sen olduğun sürece daima yanımda. Bunu unutma.
Hayat su gibidir içmesi tatlı, sende benim suyumsun susadıkça adını haykırıyorum dünyama, seninle hayat buluyorum.
Bunu da Anla Ayrılık acısı gibi sevmenin acısı da vardır, seviyorum derken acı çekenler arasındayım. Duy artık feryadımı uzat elini bekliyorum seni. -------------------Sponsorlu Bağlantılar---------------------- Seni tertemiz duygularımla sevdim.
Seni bitmeyen özgüvenimle sevdim.
Sana ben aşık oldum habersizce. Şimdi söylüyorum duy sesimi! inan ki bana çok seviyorum seni! Yaşanacak günleri hayal ediyorum seninle, umutlarımı bağladım kalbine.
Hayaller kuruyorum şimdi seninle, seviyorum seni canım bebeğim!
Aşık oldu şu garip kalbim, sevdim seni kalbim oldu deli artık kalbimde sayıklıyorum adını gündüz gece. Senin için her zaman dua ediyorum, nazar değmesin kalbine. Senin için şarkılar yazıyorum belki duyarsın gelirsin çaldığın kalbimle.
Ne zaman aklıma gelsen bütün sesler kulağıma seni söylüyor gibi oluyor, nereye baksam sanki resmini gözüme tutuyorlar gibi, şarkılar bile adını söylüyor, sen benim olmalısın bu hayatta bunu anladım yaşadıklarımdan. Gündüzüm gecem belli değil, seviyorum seni yalan değil, senin sayende oldum aşık, görmez gözüm senden başkasını artık. Aşk dediğin insana kaynar suyu başından aşağı döktürür, buz gibi suyun içinde yüzdürür. Aşk işte öyle bir şey ki benim gibi adamı seviyorum diye inletir. Sevmek zor, aşık olmak ise sevmekten daha zor gelir bazen insana. Seni tanıdığımdan beri aşk kitapları okumaya başladım şiirler ezberledim sayende bir tanem. Eğer sevdiğin kişi seni seviyorsa en büyük mutluluk budur ancak sevdiğin kişi sevgine karşılık vermiyorsa en büyük sorun da odur…. Benimle bir zaman değil her zaman ol. Benimle bir saat olma her saat ol. Beni bir anlık değil her gün düşün. Çünkü ben öyle yapıyorum senin için sen bilmesen de. Yorumsuz hayatıma ilk yorumu sen yaptın ve ben sana kapıldım, aşık oldum. Yorumlarını bekliyorum ne diyorsun ? Kısa ve öz söylüyorum seni çok seviyorum, kısa aşkların son cümlesi olmak istemiyorum hayatında. Seni rakamlarla ifade edemem. Sen benim için bir şey değil her şeysin. Çok seviyorum seni bebeğim. Sen kaç ben kovalarım seni, ne zaman yorulursan o zaman kabullenirsin bendeki sevgiyi… Sana yalan sözler yazıp gözünü boyamak istemiyorum, sana sakız olmuş şarkılardan sözler okumak istemiyorum. Sana kendimi, kalbimi veriyorum. Sözlerimi gözlerime bakıp okumanı istiyorum. Seni deli gibi seviyorum! Seni ilk görünce tutuldu dilim, durdu dünyam sanki. Seni ilk görünce hayat gözüme rengarenk geldi. Seni ilk görünce aşık oldu bu deli… Aşık olmak nedir bilmezdim öğrendim sayende. Seni gördüğümde dünya dönüyormuş dedim, seni gördüm gözlerinde bittim. Seviyorum seni hem de delicesine. Bir rüzgar gibi hayatım savrulurken acımasızca, sen çıktın karşıma. Tuttun elimi çektin hayatına, işte şimdi yaşamak nedir öğrendim yanında. Seviyorum seni aşkım. Kalbim yanıyor adeta! Adın kazındı bedenime, her yerde ismin yazıyor, nereye baksam seni görüyorum. Aşık oldum diyorum, duy sesimi bir tanem! Yalnız kaldığım hayatımda hep sevenleri alkışladım, şimdi seni buldum ya şükürler ediyorum Allah’ıma. Geç kalmış bir aşkın nöbetçileriydik ta ki gözlerin gözlerime değdiği o günden sonra, aşık oldum sana. Beklediğim sendin hoş geldin dünyama aşkım. Kalbim bomboş kalmıştı sanki atmıyordu. Sonra seni gördü gözlerim, kalbim kendine seni yazdı ve hiç olmadığı kadar hızlı atmaya başladı, işte öyle aşık oldum sana.

__________________
Aşk der ki sana: Yolumdaysan başım feda yoluna; ama bil ki senin de başını isterim yoluma. Kahır, kapris gelecekse senden amenna! Ama ayağına diken batarsa yolumda ah edip vahlanma!...
Aşk bilek gücü değil “YÜREKTİR”! Yüreğin yetmiyorsa düşme yollara!…
KaRaqiZz isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla