Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25.11.2012, 00:32   #1 (permalink)
Narsinha

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Diyet Mayonez soslu kaparili söğüs et

Malzemeler:
400 gr dana but
2 havuç
160 gr light konserve tonbalığı
Yarım su bardağı light mayonez
1 su bardağı light yoğurt
Tuz
2 çorba kaşığı kapari
2 taze soğan
2 defneyaprağı
Birkaç salata yaprağı

Hazırlanışı:
* Havuçları temizleyip doğrayın. Taze soğanları temizleyip kıyın. Havuç, soğan ve defneyaprağını tencereye alıp üzerini örtecek kadar su ekleyin. Orta ateşte su kaynayıncaya kadar pişirin. Eti ilave edip ateşi kısın ve et yumuşayıncaya kadar kapağı kapalı olarak pişirin. Eti kevgirle ayrı bir tabağa alıp soğumaya bırakın.

* Kapariyi yıkayıp süzün. Tonbalığını iyice süzün. 1 kaşık kapari, tonbalığı, mayonez ve yoğurdu robotta püre halinde ezin.

* Hazırladığınız sosu servis tabağına alıp üzerine eti ve ayırdığınız kapariyi ilave edin. Salata yaprakları eşliğinde servis yapın

Narsinha isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla