Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03.09.2014, 16:19   #1 (permalink)
YeşiL6

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Urfalıyam Ezelden Nerede Çekiliyor

Urfalıyam Ezelden Nerede Çekiliyor



Urfalıyam Ezelden Dizisi ilk bölümleri Urfa’da ve sonraki tüm diğer bölümleri İstanbul’da çekilmektedir.Gold Yapım’ın üstlendiği, yönetmenliğini Faruk Teber’in üstlendiği “Urfalıyam Ezelden”, Eylül’de izleyiciyle buluşacak.

Sizlerinde bu dizi hakkında yorumlarınız veya sorularınız varsa bu sayfaya yazın hemen yayınlayalım ve sonra cevaplayalım.

Yorumlarınızı bekliyoruz.

Kanal D ekranlarında yayınlanan Urfalıyam Ezelden dizisi için çok genç ve yaşlı oyuncuların bir araya geldiği güzel bir dizi diyebiliriz. Özellikle oyuncuların kalitesi Vanhaberleri.com.tr, dizide hemen kendini göstermekle beraber çok seveceğiniz bir dizi olacğaını rahatlıkla söyleyebiliriz.

Bu makalemizde sizlere şu soruya cevap aramaya çalışacağız. Urfalıyam Ezelden Dizisi nerede, nerede çekiliyor, nerede çekilmektedir, nerde çekiliyo gibi bazı sorular fanlar tarafından sorulunca bizlerde yardımcı olmaya çalışalım dedik.

Urfalıyam Ezelden Dizisi Cemal’in Ceylan ve Selva arasında kaldığı aşkı anlatsada, genel olarak kan davası hikayeside vardır. Urfa’da oğlu öldürülen Yanık Memed’in ailesini korumak için Şanlıurfa’dan İstanbul’a göç ettiği bir ailenin hikayesini anlatmaktadır.

__________________
all the best.



YeşiL6 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla