Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09.09.2014, 19:43   #9 (permalink)
TuNa_HaN
Kötü iNSANLARI Tanıma Senesi

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Uyur Uyanık Yazılarım ( sende deneme ben diyim muhabbet )

Herşeyi israf ettim... Zamanımı.. gençliğimi.. sevgimi bile.. Gücümü gereksiz yerlerde kullandım, aklımı boş işlerde meşgul ettim. Kalbim bile faidesiz, lüzumsuz bri yığın muhabbete tutuldu.. cenneti ümit edip cehennemi kazandım.Ben, herşeyi israf ettim.
Geleceği olmayan sevdalara kapıldım, belki yanık türküler boşa çalmasın diye belki de sigarama yazacağım bir isim olsun diyeydi. Aklı fikri uçkur olan puştların ağzının suyu aktığı güzel kızları ahlaksızlıklarına bahane bulup tekmelesemde, arkalarından şiirler yazıp yerli yersiz üzüldüğüm oldu. Senaryosunu mutlulukla bitirdiğim hayaller; sadece yitik, kayıp.. zayi olan kocaman zaman dilimleriydi. Hem ben, her şeyi israf ettim. Argo sözlerle cümlelerimi süsleyip, kendi edebimi ziyan ettim.
Geldim..butun o ahlaksiz kadinlardan butun kafa yapan duygulardan ve butun haramlardan kendimi siyirdim ve geldim.. bana tovbeyi ogreten Rabbim.. Gercek aska geldim. . Beni onlar gibi yalniz birakma.. bana onlarin sundugu kötü yollari azgin halleri ve kibirli ruhlarindaki sefil bencilligi nasip etme... Geldim.. döne döne geldim.. suratım asık kalbim kırık beynim donuk olsada..geldim işte. Artık beni alsana

__________________
https://t.me/pump_upp
TuNa_HaN isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla