Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13.09.2014, 12:13   #64 (permalink)
FragiLe

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Bir Fincan Kahve, Bir de Sen.

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Aslında gerçekten severek, her hücrende sevdiğini hissederek yaşansa aşk, o kadar güzel ki azizim..
Hani anlatamam nasıl seviyorum derler ya, haklılar. Gerçekten sevenler nasıl sevdiğini, nasıl her hücresinde hissettiğini fark etmezler.Öyle güzel severler ki, tapar gibi.Hayatlarının merkezinde sadece “o” varmış gibi, öyle güzel sarılırlar ki, sanki gidip de geri dönmeyecek gibi. Özler,çok özler gerçekten seven.Yanında olsa bile sevdiği, ellerini tutarken özler, gözlerine bakarken özler.Kaburgalarını kıracakmış gibi sarılsa, yine özler. Sevmek diyorum azizim, 6 harf,2 hece. Peki ya kaç eylem ?
Alışkanlık kelimesinin en güzelli örneğidir sevdicek.O, öyle güzel alışkanlıktır ki, hiç vazgeçmek istemezler, hep kendilerinde kalsın isterler. Nerde var böyle bir alışkanlık azizim ?
Sanırım ben yine severken kendimden geçtim, bak yine uçuşmaya başladı midemdeki kelebekler. Biz anlaşıyoruz kelebeklerimle, dökmemi istemiyorlar içimi daha fazla, onlarda kalsın, onlara özel olsun istiyorlar, onu anlatmaya çalışıyorlar bana.Ne yapalım azizim, biz de böyle işte, anlatmaya çalışıyorum izin vermiyor midemdekiler, neyse ben susayım en iyisi,
yoksa kelebeklerim küsecek bana,
azizim.

__________________
You are art.
FragiLe isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla